Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Design,proiectare si amenajare gradini clasice

Design,proiectare si amenajare gradini clasice

Tip produs: gradini clasice | gradini traditionale romanesti | amenajare gradini traditionale
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Design,proiectare si amenajare gradini clasice

Design si proiectare gradini clasice si traditionale romanesti.Promovam gradina clasica si traditionala din orasele romanesti,dezvoltata in curtile si in jurul caselor de locuit din perioada interbelica si pana in anii '70-'80.
Gradinile pline de flori parfumate,acea "inghesuiala" studiata de plante parfumate din specii uitate sau mai putin cultivate astazi,acel aspect semi-sabatic al gradinilor spontane,refuzand eleganta gradinilor moderne,cu forme geometrice perfecte si arbori tunsi ciudat. Tufe frumos colorate,imbinate armonios,dand senzatia de liniste,tihna si visare (phlox,nalba,margarete,crini,lacramioare,gaillardia,oenothera biennis,craite,delphinium,gura leului,mararite si multe altele,astazi aproape disparute sau mai putin utilizate).
Si,bineinteles,obligatoriu,un colt cu plante aromatice si cateva fire de legume,cultivate pentru placerea rara de a culege roade cu gust placut,sanatoase si placute la vedere.
Uneori,cand spatiul permite,intr-un colt discret,putem realiza un micut luciu de apa,inconjurat de pietre naturale si tufe de arbusti fructiferi.
De altfel,materialele propuse si utilizate in gandirea gradinilor noastre sunt intotdeauna naturale: piatra,lemn,rogojini,rareori caramida sau elemente metalice.
Respectam principiul de baza al gradinii traditionale romanesti: bogatia de plante parfumate si alternanta zonelor umbroase cu cele insorite.Nu uitam nici traditionalele bucatarii de vara,imbracate in trandafiri cataratori,iedera,Mana Maicii Domnului sau clematis,ca spatiu de tihna si ragaz aflat intr-o legatura fireasca cu terasa,inlocuind astfel ideea de spatiu strict functional pentru "barbeque" cu un spatiu viu si perfect integrat casei si gradinii.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
2 078 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajare gradini - plante de gradina - intretinere gradini

PRODUSE ASEMANATOARE CU DESIGN,PROIECTARE SI AMENAJARE GRADINI CLASICE

Amenajare gradini,proiectare,plantare,intretinereAmenajare gradini,proiectare,plantare,intretinere
Amenajare gradini,proiectare,plantare,in...
Proiectare/amenajare gradini,spatii verzi,iazuri artificiale,gazonari,plantare plante perene si anuale,arbori si arbusti ...
EUR 3
Rasaduri plante perene si anualeRasaduri plante perene si anuale
Rasaduri plante perene si anuale
Producator rasaduri plante perene si anuale pentru gradini,terase,balcoane. Materialul saditor este produs in pepiniera ...
RON 25

DESIGN,PROIECTARE SI AMENAJARE GRADINI CLASICE ESTE LISTAT IN: