Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

Euroservice Technology – solutii complete, profesionale

Euroservice Technology s-a remarcat pe piata romaneasca a spalatoriilor si curatatoriilor profesionale, incepand cu anul 2004, printr-o bogata activitate in furnizarea de servicii complete, adaptate fiecarei initiative antreprenoriale. Secretul succesului este profesionalismul in comercializarea de masini, echipamente, produse chimice si accesorii, in experienta dobandita prin realizarea de spalatorii-curatatorii cu grade diferite de complexitate, pentru diverse companii.
Profesionalismul companiei Euroservice Technology incepe cu eficienta mainilor, echipamentelor, produselor chimice si accesoriilor comercializate, purtatoare ale unor branduri renumite: Miele, Veit, Kreussler, Metalprogetti, Union, Hawo. Prin stransa colaborare cu acesti mari producatori si prin profesionalismul echipei, pot fi oferite solutii personalizate pentru orice tip de spalatorie profesionala sau curatatorie chimica: proiectare (inclusiv de utilitati), montaj, know-how, service si piese de schimb obtinute in cel mai scurt timp. Angajatii Euroservice Technology sunt pregatiti direct de catre producatori, insusindu-si toate noutatile aparute pe piata in acest domeniu. Datorita produselor chimice inovatoare Kreusller (detergenti, concentrati, dezinfectanti, inalbitori, balsamuri etc.), se pot utiliza sisteme de spalare si curatare de inalta performanta, care fac fata celor mai exigente norme de protectie a mediului. Cele peste 350 de tipuri de accesorii (umerase, articole de marcat sau ambalat, carucioare, perii etc.) apartin unor producatori selectati cu atentie, in functie de calitate.
Produsele comercializate de Euroservice Technology sunt ecologice si corespund tuturor normelor Uniunii Europene.
Pot fi oferite solutii pentru orice tip de tesatura care trebuie spalata, curatata, degresata, dezinfectata, calcata, parfumata, tratata conform cerintelor unor destinatii speciale (unitati sanitare, laboratoare, industria electronica, unitati de pompieri etc.).
Pentru investitorii in spalatorii si curatatorii, destinate diferitelor tipuri de clienti finali, Euroservice Technology poate furniza atat echipamentele, accesoriile si detergentii, cat si celelalte servicii necesare unei intreprinderi performante: proiectare, montaj, consultanta in exploatare, in folosirea produselor chimice. Prin implementarea unor sisteme de gestiune care ajuta la personalizarea serviciilor, supravegherea activitatii unitatii si administrarea intregii afaceri, sansele de a reusi pe o piata concurentiala sunt mult mai mari!
Euroservice Technology furnizeaza: masini de spalat clasice, curatatorii chimice, echipamente pentru ”wet cleaning”, masini de spalat cu bariera igienica, uscatoare, calandre, mese de calcat profesionale, manechine pentru camasi, toppere, generatoare de aburi, aparate de impachetat textile, conveioare, peste 350 de tipuri de accesorii pentru etichetat, ambalat sau depozitat, toate aflate in stoc!
Solutii complete pentru:
- spalatorii comerciale
- spalatorii industriale
- hoteluri si pensiuni
- restaurante si catering
- campinguri
- unitati self-service
- spitale
- aziluri de batrani
- cartiere rezidentiale
- industria alimentara
- industria produselor lactate
- industria textila
- industria electronica
- industria nucleara
- cluburi sportive
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
1 110 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: spalatorie profesionala - curatatorie chimica - umerase

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EUROSERVICE TECHNOLOGY SRL

Wet Cleaning SystemWet Cleaning System
Wet cleaning system
Sistemul WET CLEANING a fost inventat in 1991 in GERMANIA de catre MIELE producatorul de masini de spalat impreuna cu ...
SC EUROSERVICE TECHNOLOGY SRL ESTE INSCRISA IN