Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Obiectul de activitate fiind alcatuit din lucrari de executie instalatii, bransamente electrice aeriene si subterane, retele electrice si posturi de transformare cu tensiune nominala de pana la 20kV, competente date de atestatele ANRE de tip \"B\" si \"C2A\".

In aceeasi masura, Elron ofera solutii complete in domeniul electric tuturor celor care construiesc parcuri industriale, complexe comerciale, ansambluri rezidentiale, unitati de productie sau alte obiective care necesita alimentarea cu energie electrica.

Pentru mentinerea unui inalt standard de calitate compania noastra are implementat si certificat la nivel international sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008.

Echipele noastre de specialisti sunt dinamice, deschise si flexibile pentru a oferi consultanta in domeniul energetic, in vederea gasirii celor mai constructive solutii pentru dumneavoastra.

Garantia profesionalismului nostru este reprezentata de personalul calificat si autorizat ANRE, calitatea materialelor si a echipamentelor conforme cu standardele europene in vigoare.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
283 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bransamente electrice - retele electrice - post transformare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ELRON CO SRL

Oferta firmei SC Elron Co SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ELRON CO SRL ESTE INSCRISA IN