Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Deviza noastra: CALITATE LA PRET CORECT!

Made by Marques Construct
S.C. MARQUES CONSTRUCT S.R.L. este o societate cu capital 100% privat, nou infiintata, dar cu un personal calificat si peste 10 ani de experienta in domeniul \"Prestari-Servicii\". Societatea noastra isi desfasoara activitatea atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara tarii.
Garantia noastra este: Cea mai buna prestatie CALITATE/PRET/TIMP.
Pentru noi, calitatea este pe primul plan, ea defineste atat oamenii, materialele, tehnologiile, cat si executia fiecarei renovari in parte. Executam toata gama de renovari; cladiri rezidentiale (case de locuit), spatii de birouri, hale industriale, spatii de depozitare, etc. Pornind de la structura de rezistenta, inchideri si compartimentari, utilitati si pana la finisajele interioare si exterioare, lucrarile beneficiaza de o calitate ridicata a materialelor utilizate precum si de o inalta calificare a personalului.
Toate etapele de realizare, toate etapele de desfasurare a lucrarilor, sunt analizate impreuna cu beneficiarul, asigurandu-se astfel realizarea lucrarilor la standarde de calitate si termene planificate.

Pentru indeplinirea ireprosabila pe care ne-am asumat-o, in Marques Construct, am adoptat in munca noastra valori precum calitatea si promptitudinea, loialitatea fata de clienti si de parteneri, cat si respectarea fiecarui termen contractual prin prestarea unui serviciu sau distributia unui produs, stabilit de comun acord cu clientul.

Astfel Marques Construct, va raspunde fiecarei solicitari cu o singura deviza ,\"Calitate la pret correct!\" lasandu-va pe dumneavoastra in continuare sa apreciati daca serviciile noastre au intrunit cu brio motto-ul companiei.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
829 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii - renovari - finisaje

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MARQUES CONSTRUCT SRL

ConstructiiConstructii
Constructii
Deviza noastra. CALITATE LA PRET CORECT! Made by Marques Construct S.C. MARQUES CONSTRUCT S.R.L. este o societate ...
RON 1.00
SC MARQUES CONSTRUCT SRL ESTE INSCRISA IN