Inscrie firma »

S********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************************

Fondat in anul 1890, Allianz este astazi unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume. In anul 2004, la nivel consolidat, Grupul a realizat venituri totale de 96,9 miliarde de euro.

Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care opereaza - asigurari de bunuri si raspundere, asigurari de viata si sanatate, operatiuni bancare, respectiv administrarea activelor - Allianz Group a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

Marca Allianz este reprezentata in peste 70 de tari ale lumii, reteaua de entitati economice care formeaza Allianz Group ridicandu-se la circa 700 de companii-membre. Cele aproximativ 174.000 de persoane care lucreaza in cadrul Allianz Group ofera servicii financiare integrate, la standarde internationale, unui numar de peste 60 de milioane de clienti de pe intregul mapamond.

Allianz este unul dintre cei mai solid capitalizati furnizori de servicii financiare din lume, in ciuda volatilitatii mediului economic si financiar international. Cele mai importante agentii internationale de rating confirma acest lucru.
Ratingul acordat de Standard & Poor\'s (S&P) companiei Allianz este AA-, ceea ce, in opinia agentiei este echivalentul unei foarte solide capitalizari, indicand o ridicata siguranta financiara a afacerilor asiguratorului.
Moody\'s si A.M. Best prezinta evaluari similare, acordand Allianz Group categorii de ratinguri superioare pentru forta financiara: Aa3 (Moody\'s), respectiv a+ (A.M. Best).

Allianz-Tiriac Asigurari beneficiaza astazi de un statut privilegiat in randul celor mai importante companii de asigurari din Romania. Dezvoltata pe platforma Asigurari \'Ion Tiriac\' (ASIT), societatea imbina experienta si profesionalismul angajatilor sai cu know-how-ul, puterea financiara si renumele Grupului Allianz. Devenind membru al celui mai mare grup de asigurari din Europa, Allianz-Tiriac si-a asigurat accesul la o serie de avantaje competitive unice pe piata locala care constituie garantii ale unei dezvoltari viitoare sanatoase si durabile.
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
14 816 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Servicii sociale

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C.ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A.

Polite asigurarePolite asigurare
Polite asigurare
Ce se poate asigura: auto, bunuri, agricole, maritime, aviatie si transport, persoane, raspundere civila, risc ...