Inscrie firma »
 

Prezentare S************

CONSULTANTA SI PROIECTARE IN INDUSTRIA DE PETROL SI GAZE
Societatea comerciala ADDECO S.R.L. a fost infiintata in iulie 1991, avand ca obiect principal de activitate elaborarea de software, studii de cercetare si consulting in domeniul industriei de titei si gaze, fiind atestata in acest scop de catre AGENTIA NATIONALA DE RESURSE MINERALE Bucuresti.
In anii 1992-1993, firma a creat un pachet de programe pe calculator care acopera mai multe domenii din industria petroliera. Pachetul a fost instalat in 12 schele de productie din S.N.P. PETROM S.A.: Berca, Boldesti, Braila, Ciuresti, Craiova, Modarzau, Moinesti, Poeni, Stoina, Ticleni, Videle si Zemes.
In perioada urmatoare au fost realizate mai multe contracte de cercetare, printre care cateva studii privind optimizarea regimului tehnologic de productie si analize titei la schela Berca (1997) si un studiu privind metode de limitare a poluarii la sondele in foraj pentru Institutul de Proiectari in Constructia de Masini Bucuresti (1992).
Firma a finalizat 132 studii de fezabilitate pentru evaluarii resurselor geologice si a performantelor in exploatare unor zacaminte comerciale de hidrocarburi, diverse alte lucrari si 83 rapoarte de expertiza, in perioada 2000-2010:
- S.C. ADDECO S.R.L. a incheiat in anul 2000 executia a 7 studii de prefezabilitate pentru S.C. ROMFOR S.A. si ROMPETROL NV - companie integrata de petrol si gaze detinuta de KazMunaiGaz din Kazakhstan (Cosoaia, Cozieni, Catrunesti, Postavari, Dolani-Tatarani, Tataru, Manasia) in vederea participarii la licitatia organizata de S.N.P. PETROM S.A. in scopul identificarii si selectiei unor operatori interesati si capabili sa reia exploatarea unor blocuri comerciale.
- 4 studii pentru S.C. ROMFOR S.A.: Postavari, Dolani-Tatarani, Tataru, Manasia (2000).
- 72 studii pentru S.N.G.N. ROMGAZ S.A. - 2000: Puini, Ilimbav, 2002: Sancel, (AMROMCO Energy, L.L.C.: Bibesti-Sardanesti, Finta-Gheboaia, Stramba-Rogojelu, Rosioru, Fierbinti-Targ), Romanesti, 2003: Padina-Jugureanu, Lupeni, Roman, Sausa, Damieni, Dumbravioara, (AMROMCO Energy, L.L.C.: Fierbinti-Targ), 2004: Gradistea, Margineni, Hurezani-Piscu Stejari, Romanesti, Moara Vlasiei (Moara Saraca), Sanmartinul de Campie, Dobra, Sincai, 2005: Delenii-Haranglab, Axente Sever, Ilimbav, Netus, Sadinca-Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Fantanele, Hurezani-Piscu Stejari, Sapunari, Ulies, 2006: Altana-Nocrich, Copsa Mica, Lupeni, Roman, Alunu, Garbovi Est, Garbovi Sud, Gradistea, Padina-Jugureanu, Hurezani-Piscu Stejari, Tamasesti, Damieni, Ulies, 2007: Lechinta, Garbovi, Romanesti, Gradistea, Tamasesti, 2008: Urziceni, Conduratu Sud, Roman, Gaiceana, Cechesti, Rusi, Fantanele, Cristur Sud, 2009: Rusi, Cristur Sud, Sanmartinul de Campie, Ulies, Damieni, Lechinta, Romanesti, Gradistea, Moara Vlasiei, 2010: Ulies, Garbovi, Hurezani-Piscu Stejari, Roman.
- 37 studii pentru OMV PETROM - 2002: Dienci, Dumbravita, 2004: Dumbravita, Sudurau, 2005: Opariti, Sandra Sud, Sandra, Ghelinta, Ileana-Artari, Slavuta, Bragadiru, Hurezani-Piscu Stejari, 2006: Opariti, Alunu, Bragadiru, 2007: Simnic-Ghercesti-Carcea-Dealu Mare, Baiculesti, Negreni, Dumbravita, Tataru, Opariti, Ileana-Artari, Bragadiru, 2008: Burcioaia, Opariti, Ileana-Artari, Bragadiru, Sanpetru-German-Secusigiu, Simnic-Ghercesti-Carcea-Dealu Mare, Negreni, 2009: Ileana-Artari, Negreni, Coltesti-Hurezani, Hurezani-Piscu Stejari, 2010: Turburea-Bibesti, Iancu Jianu, Sanpetru-German-Secusigiu.
- 83 rapoarte de expertiza pentru A.N.R.M.: ROMGAZ - 2000: Malini, 2002: (AMROMCO Energy, L.L.C.: Frasin-Brazi, Stramba-Rogojelu, Boldu, Zatreni-Tetoiu), 2003: Florica, Paraieni, Bozed, Bozed Vest, Axente Sever, Todiresti, Noul Sasesc, Nocrich Vest, Simonesti, Cristur Nord, 2004: Tarcesti, Cusmed, Cristur Sud, Voivodeni, Lunca Tecii, 2005: Urziceni Nord, 2006: Cristur Nord, Florica, Retis, Corunca Nord, Chedea, Ghindari, Noul Sasesc, Taga, (AMROMCO Energy, L.L.C.: Stramba), Sadinca, 2007: Sangiorgiu de Padure, Slatina Nord-Strejesti, Cucerdea Sud, Soimusul Mare, 2008: Todiresti, Barghis, Ghinesti - Trei Sate, Retis, 2009: Altana, Galateni, Ghindari, Dumbravioara, Strugureni, Lunca Tecii, Noul Sasesc, 2010: Ilimbav; OMV PETROM - 2006: Jilava, Glavacioc, Cosesti, Golumbu, Urziceni, Stoenesti-Cascioarele, Socu Est, 2007: Podenii Vechi, Chislaz, Cosesti, Jilava, Silindru, Tatarasti, Berceni, Socu Est, Bragareasa, Starmini Vest, Slobozia Conachi, 2008: Bragareasa, Golumbu, Socu Est, Coltesti-Hurezani, Urziceni, Stoenesti-Cascioarele, 2009: Bragareasa, Golumbu, Provita, Dragaesti-Gheboieni, Valea Postei, Podenii Vechi, Glavacioc, Starmini Vest, Balteni Sud, 2010: Balteni, Abram, Abramut.
- S.C. ADDECO S.R.L. a fost in perioada 2000-2002, consultantul firmelor ROMTEX International, L.L.C., Houston, Texas, S.U.A. si AMROMCO Energy, L.L.C., Delaware, S.U.A., pentru demararea unui program de reabilitare a exploatarii gazelor naturale pentru unsprezece zacaminte din Romania (Bibesti-Sardanesti, Finta-Gheboaia, Frasin-Brazi, Gura Sutii, Vladeni, Stramba-Rogojelu, Rosioru, Balta-Alba, Boldu, Fierbinti-Targ, Zatreni-Tetoiu), impreuna cu S.N.G.N. ROMGAZ S.A.
- Firma a realizat in anul 2003 un studiu asupra efectelor termice ale gazelor arse la cosul de evacuare al sondei 3 Sighisoara asupra mediului inconjurator, iar in anul 2006, 1 studiu pentru exploatarea zacamantului Sighisoara,ambele pentru WINTERSHALL S.A. KASSEL, Sucursala Medias.
- De asemenea S.C. ADDECO S.R.L. a efectuat in anul 2003 analiza si selectarea unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare din cele 37 oferite pentru concesionare in cadrul rundei a V-a de licitatie de Agentia Nationala de Resurse Minerale Bucuresti in vederea efectuarii de operatiuni petroliere si 2 studii de prefezabilitate (Ghergheasa si Malini) pentru Transion S.R.L., Bucuresti.
- Firma a realizat in anul 2004 1 studiu de prefezabilitate privind \"Estimarea resurselor de hidrocarburi, prevederea comportarii in exploatare a sondelor si evaluarea economica pentru zacamantul Kozha din KAZAKHSTAN\", si 2 rapoarte privind ,,Estimarea primara a resurselor de hidrocarburi pentru zacamantul Kemerkol si Karagan din KAZAKHSTAN\" pentru ROMPETROL NV Bucuresti.
- In decembrie 2005 a fost finalizat pentru S.N.G.N. ROMGAZ S.A. un studiu privind posibilitatile de crestere a capacitatii de inmagazinare subterana a gazelor naturale in depozitul de la Sarmasel, confirmat de A.N.R.M. in august 2006, iar tot in 2005 a fost executat un studiu privind analiza statistica a carotelor mecanice din Depresiunea Transilvaniei.
- S.C. ADDECO S.R.L. a realizat in anul 2007 pentru firma britanica AURELIAN OIL & GAS 2 studii de zacamant pentru campurile de gaze naturale Bilca si Fratauti, iar in anul 2008 a executat pentru aceeasi firma 2 studii de prefezabilitate (Oporelu-Constantinesti si Silistea-Magureni), in cadrul rundei a VIII-a de licitatie organizate de Agentia Nationala de Resurse Minerale Bucuresti pentru concesionarea a 26 de perimetre de dezvoltare si exploatare petroliera. Cu aceste ocazii au avut loc si schimburi de experienta intre specialistii celor doua firme, desfasurate la Londra. In anul 2008 au fost efectuate 14 rapoarte de evaluare pentru perimetrele de exploatare aferente rundei a IX-a de licitatie A.N.R.M. S.C. ADDECO S.R.L. a realizat in anul 2010 2 studii de zacamant pentru campurile de gaze naturale Fratauti si Vicsani.
Firma are experienta necesara in vederea elaborarii de studii pentru proiectarea exploatarii zacamintelor de hidrocarburi, studii de fezabilitate, consultanta in domeniul industriei petroliere, avand mijloacele umane si materiale necesare, incluzand capitalul financiar.
Firma s-a clasat in Topul firmelor prahovene 2009: pe locul 6, categoria servicii microintreprinderi, in Topul national al firmelor private 2008: locul 19, dupa domeniul de activitate si pe locul 31 in clasamentul judetean, categoria microintreprinderi, in Top Profit Romania 2009 Microintreprinderi, judetul Prahova: locul 1, dupa domeniul de activitate.
Este de mentionat ca firma are o buna legatura cu majoritatea companiilor care activeaza in industria de petrol si gaze, inclusiv cu firmele de servicii in acest domeniu.
Societatea comerciala ADDECO S.R.L. dispune de un nucleu de baza de specialisti cu experienta de lucru (atat in tara, cat si in strainatate) in activitatea de productie si cercetare in domeniul petrolier.
Directorul firmei, Ioan Dan Grigoras, conferentiar doctor inginer la UNIVERSITATEA PETROL-GAZE Ploiesti, la catedra de Hidraulica, Termotehnica si Inginerie de zacamant, are o experienta de 29 ani in domeniul industriei petroliere, productie, proiectare, invatamant universitar. A lucrat un an si jumatate in Nigeria pentru NATIONAL NIGERIAN PETROLEUM CORPORATION, ca supervizor in proiectarea si executia unor parcuri de rezervoare si aproape trei ani pentru compania petroliera AMOCO, ca inginer de zacamant.
Pentru partea de geologie si geofizica este responsabila Gabriela Grigoras, inginer geolog la S.C. ADDECO S.R.L., cu o experienta de 19 ani in domeniul geologiei petroliere, atat la PETROM-I.C.P.T. Campina, cat si la DanOil Consulting S.R.L. Campina.
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
767 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CONSULTANTA - PROIECTARE - PETROL

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ADDECO SRL

Oferta firmei SC ADDECO SRL nu contine nici un produs sau serviciu