Inscrie firma »
Hale Industriale la cheie

Hale Industriale la cheie

Tip produs: hale industriale | hale industriale la cheie | spalatorii auto
Producator: ECO HIGH TECH
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Hale Industriale la cheie

NOU!!!
HALE INDUSTRIALE LA CHEIE INDEPENDENTE ENERGETIC!!!
Cel mai bun raport calitate/pret
Pentru reducerea consumului de energie electrica halele industriale pot fi echipate cu panouri solare fotovoltaice pe acoperis!
CEL MAI BUN PRET PE METRU PATRAT !!!
ECO HIGH TECH realizeaza proiectarea si executia de hale industriale la orice arhitectura si dimensiune dorita, confectionate din europrofile tip HEA, HEB, IPE UNPE calitate otel S355J2. Din portofoliul lucrarilor noastre puteti alege:
hale industriale de productie, hale agrozootehnice
depozite, show-rooomuri
sali de sport
structuri metalice terenuri de tenis sau minifotbal cu gazon sintetic
Spalatorii auto si service-uri auto

ECO HIGH TECH realizeaza pentru dumneavoastra structuri de lemn sferice , perfect amenanjate ca spatii locuibile p+1 ca si case de vacanta, sau amenanjate pentru baruri , kempinguri, etc. Aceste structuri au un design special care va conferi locuintei sau spatiului dumneavoastra un stil aparte care iese din standardul cotidian.
Avantajele halelor construite de noi :
proiectate dupa norme europene capabile sa reziste la cutremure
structura demontabila 100% cu surburi de inalta rezistenta
structura acoperita cu vopseluri anticorozive si antifoc
executie si montare rapida
montare si demontare usoara
arhitectura moderna , posibilitati corp birouri

Etapele principale ale realizarii unei hale industriale sunt:
PROIECTARE. Documentatia tehnica a arhitecturii si a structurii metalice a halei realizate de ingineri structuristi cu experienta utilizand programe Autodesk 3D si analiza structural ape baza elementului finit conform standardelor si normelor europene in vigoare. Sectiunile elementelor structurii de rezistenta sunt stabilite pe baza incarcarilor statice si dinamice , la care structura va fi solicitata .Solicitarile ce pot apare se pot datora unor factori externi ( zapada, vant, seism ) , de catre structura pe care dumneavoastra doriti sa o construiti , respective incarcari datorate de greutatea proprie si de incarcarile utile ( poduri rulante, plansee, etc ). Structura principala de rezistenta este optimizata avand in vedere utilizarea sistemelor de invelitori pentru acoperis si sistemelor de fatade pentru placarea peretilor. Structura secundara ( pane acoperis , rigle pereti ) este realizata din profile metalice usoare laminate. Documentatia scrisa si desenata cuprinde :
Planuri ansamblu
- vederi isometrice 2D a structurii ( elevatii, planuri de ancoraj si montaj)
- vedrei suplimentare ( detalii ancoraj stalpi , prinderi stalpi, grinzii, travei etc.)
Desene de executie
- desene uzinaj pentru fiecare reper si ansamblu
- desene ale sectiunilor necesare pentru asamblare
Lista cu materiale

2. TRASAREA SI EXCAVAREA. O alta etapa principala o reprezinta trasarea si excavarea fundatiei halei. Este obligatoriu ca inainte sa execute studiul geotehnic . Acesta consta din analiza probelor de teren prelevate din sapatura pentru a obtine stratificatia terenului ( grosime strat vegetal , strat argila nisipoasa , strat agregate naturale , stratul de apa freatica , etc). Se va urmari depistarea de gropi sau denivelari, goluri de puturi, fundatii vechi sau umpluturi cu materiale biodegradabile, deseuri de lemn sau moloz , acestea trebuind indepartate din zona fundatiilor .Daca terenul de fundare nu este din argila contractila se permite executarea sapaturilor pentru grinzile de fundatie cu 1 - 2 zile inainte de turnare. Se va stabili presiunea admisibila a terenului. Trasarea - consta in executia balizelor de lemn pe care se marcheaza axul sirurilor A, B, ... si al rindurilor 1 - 2 - ....N corespunzatoare stalpilor . Intersectia acestor axe materializate prin sirma sau sfoara subtire constituie axul stalpilor si se marcheaza in pamant prin tarus din lemn cu cui sau tarus metallic cu cruce pe capul acestuia. In raport cu aceste axe se traseaza conturul fundatiilor halei de dimensiunile din proiect, si al cuzinetilor stalpilor principali si secundari. Dimensiunile cuzinetilor si al grinzii de fundare, respectiv detaliile acestora se gasesc separate in proiectul de fundatie al halei. In principiu excavatia se face manual sau cu un buldoexcavator cu cupa ingusta. Peretii si fundul santului fundatiilor se finiseaza manual. Fundul se compacteaza cu placa vibratoare.
3. ARMAREA , COFRAREA SI TURNAREA Turnarea fundatiei se va realiza pe etape :
Etapa 1- turnare cuzineti stalpi principali si secundari realizate complet
Etapa 2- turnare grinzi fundatie pe contur: grinzi fundare laterale, fata si spate realizate complet grinzi fundare centrale (daca este cazul) In aceasta etapa se vor respecta intocmai prescriptiile tehnice din proiect privind dimensiunile cuzinetilor stalpilor, a grinzilor de fundare, dar si calitatea materialelor folosite.

De exemplu : otel beton marca PC 52, beton marca B250 (Bc25 ) etc.
4. EXECUTIA STRUCTURII METALICE. Este etapa care se realizeaza in fabrica noastra si consta in executia dupa documentatia proiectului de structura a halei a subansamblelor si partilor componente. Realizarea a stalpilor , a fermelor , si a tuturor celorlalte elemente traverse , portaluri peretii si a contravantuirilor acoperisului se realizeaza folosind masini performante de taiere si aparate de sudura de ultima generatie.
Dispunand de un personal cu inalta calificare si de un sistem de control al calitatii performant, ECO HIGH TECH executa structura metalica la standarde de calitate ridicate si intr-un timp rapid. Elementele astfel executate sunt ambalate si transportate la locatia fundatiilor halei care in prealabil au fost executate.
5. MONTAJUL. Montajul structurii metalice, a inchiderilor halei (panouri poliuretanice sau vata minerala tip perete si tip acoperis cu grosimi variabile de la 40mm la 100 mm, a coamelor, a coltarelor, antilacrimarelor , a jgheaburi si burlanelor pentru apele pluviale), a ferestrelor, a usilor mari de acces si pietonale, iluminatoarelor, si a trapelor de fum, sunt realizate de echipele noastre de montaj. Echipele de montaj ale firmei ECO HIGH TECH sunt specializate in astfel de lucrari si se caracterizeaza prin profesionalism, ceea ce conduce la o calitate exceptionala a lucrarii pina in cele mai amanuntite detalii.
O alta caracteristica de neglijat al echipelor de teren este seriozitatea , disciplina , organizarea , vechimea in echipa , si capacitatea de a lucra zi lumina 6 zile pe saptamana . Aceste atuuri ale noastre conduc la o buna calitate a lucrarii si la un termen scurt de realizare.

6.REALIZAREA PARDOSELEI, RIGOLELOR EXTERIOARE, TROTUARE,RAMPE ACCES. Aceasta ultima etapa are ca scop realizarea in principal a pardoselii halei in functie de utilitatea ei. Pardoselile se realizeaza in functie de tipul traficului. Se aplica pe cimentul proaspat turnat si se finiseaza cu ajutorul elicopterului. Deasemeni sunt specificate in proiectul de fundatii toate detaliile cu privire la turnarea pardoselii halei dar si la celelalte elemente ce intregesc acest proiect : realizarea rigolelor exterioare, a trotuarelor si al rampelor de acces.


ECO HIGH TECH reconditioneaza si repara in totalitate hale industriale vechi, acoperisuri, reconfigureaza aceste hale vechi aducandu-le la un standard si aspect conform standardelor actuale.

Eco High Tech va poate oferi pe langa constructia propriu-zisa a halei si utilitatile complete ale acesteia:
spatii birouri
depozite semifabricate si produse finite
orice tip de incalzire a halei
grupuri sanitare etc.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
27 242 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: uscatoare cherestea - hale industriale - panouri solare

PRODUSE ASEMANATOARE CU HALE INDUSTRIALE LA CHEIE

Uscatoare de cheresteaUscatoare de cherestea
Uscatoare de cherestea
Instalaþiile de uscatoare de cherestea sunt realizate în construcþie de aluminiu ºi inox ...
RON 1
Aburitoare cheresteaAburitoare cherestea
Aburitoare cherestea
Instalatiile de aburitoare cherestea sunt realizate in constructie de aluminiu si inox avand o incinta (camera) sau o ...
RON 1
Linii PeletiLinii Peleti
Linii Peleti
Sunt linii tehnologice de fabricatie peleti utilizati in general la incalzirea centralizata a spatiilor locuintelor sau ...
RON 1
Linii BricheteLinii Brichete
Linii Brichete
Sunt linii tehnologice de linii brichete utilizati in general la incalzirea centralizata a spatiilor locuintelor sau ...
RON 1
Centrale Termice pe biomasaCentrale Termice pe biomasa
Centrale Termice pe biomasa
Centrale termice pe biomasa recomandate pentru instalatiile de uscare si aburire dar si pentru incalzirea spatiilor ...
RON 1

HALE INDUSTRIALE LA CHEIE ESTE LISTAT IN: