Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Album Old Romania

Album Old Romania

Tip produs: imagini vechi | imagini romania | album foto carte
Producator: SC ROGER RAVAL EVENTS SRL
 

Prezentare Album Old Romania

Romania in imagini, asa cum nu ti-ai inchipuit vreodata...

Albumul Old Romania este o premiera pentru piata de profil, este unicat prin forma de prezentare si continut, ideal pentru a fi oferit drept cadou celor dragi sau partenerilor de afaceri. Old Romania este un produs destinat protocolului, are 158 de pagini full color, coperte de lemn gravate si legate manual de un cotor de piele. Tiparul este realizat pe carton striat (retro), care prezinta usoare denivelari, asemanator papirusului.

Albumul Old Romania contine 354 dintre cele mai frumoase imagini si harti vechi, realizate intre anii 1569-1939.

Lucrarea prezinta pe scurt istoria Romaniei, precum si a celor noua provincii istorice (Transilvania, Maramures, Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia, Moldova, Bucovina si Dobrogea) si a Capitalei. Albumul Old Romania contine 340 de imagini dintre cele mai spectaculoase. Nimic din ceea ce este important, interesant si frumos nu lipseste din aceasta lucrare. Poti gasi in album, printre altele, imagini din 60 de orase (toate resedintele de judet), 25 de statiuni, 22 de manastiri si biserici, 19 cetati si castele.

Lucrarea este tradusa in patru limbi (engleza, franceza spaniola si germana) si editata in trei forme: engleza, franceza si romana; engleza, spaniola si romana; engleza, germana si romana.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
641 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Album Romania - Album foto - Imagini vechi
ALBUM OLD ROMANIA - PRODUSE SIMILARE