Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Japonia Tara Soarelui Rasare

Japonia Tara Soarelui Rasare

Tip produs: japonia | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Japonia Tara Soarelui Rasare

Ziua 1. BUCURESTI – TOKYO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda si imbarcare pentru zborul spre Japonia via Istanbul, cu plecare la ora 10.50. Sosire in Istanbul ora 12.10. Ora 18.40 decolare spre Tokyo. Ne indreptam spre Tara Soarelui Rasare survoland intregul continent asiatic. Noapte in avion.
Ziua 2. TOKYO
Sosire in cursul diminetii in Tokyo, ora 13.10. Primul contact cu civilizatia si cultura Japoniei il vom avea intr-un tur panoramic al orasului Tokyo. Vizitam Piata Imperiala, Cladirea Guvernului Metropolitan, conceput sub forma de turnuri gemene, Altarul Meiji ( construit din chiparosi japonezi, altarul acopera o suprafata de 70 hectare, fiind populat de aproape toate speciile de arbori japonezi –donatii facute altarului ). Transfer la hotel. Dupa-amiaza libera in Tokyo. Cazare.
Ziua 3. TOKYO
Mic dejun. Continuam explorarea orasului, cu vizita matinala la Muzeul Edo-Tokyo, ce reprezinta o reconstructie impresionanta a unei parti din fostul castel imperial ( perioada Edo, sec. 19 ). Turul continua cu vizitarea Templului Kannon Asakusa, unul din cele mai vechi temple budiste ( locul preferat al samurailor si shogunilor ) si a arcadei comerciale Nakamise. Dupa pranz, optional, putem opta pentru o minunata croaziera pe raul Sumida. Incheiem ziua cu un tur panoramic prin Ginza –unul din cele mai elegante cartiere ale metropolei. Cazare Tokyo.
Ziua 4. NIKKO
Mic dejun. Excursie de o zi in frumosul orasel Nikko, loc sacru, renumit mai ales pentru splendoarea templelor din regiune. Vizitam Templul Toshogu, Cascada Kegon etc. Pranz la un restaurant local. Plimbare pe malul pitorescului lac Chuzenji. Intoarcere la hotel in Tokyo si cazare.
Ziua 5. TOKYO & KAMAKURA
Mic dejun. Astazi vom putea opta pentru o excursie in Kamakura, oras splendid inconjurat de munti impaduriti si strajuit de ocean, care gazduieste peste 60 de temple budiste. Vizitam Templul Marelui Budha – Kotokuin, un veritabil simbol al Japoniei, Templul Hase, Altarul Tsurugaoka Hatiman, Strada Komaki –principala artera comerciala a orasului. Intoarcere in Tokyo dupa-amiaza si timp liber. Cazare.
Ziua 6. MUNTELE FUJI & VALEA HAKONE
Mic dejun. Plecam intr-o minunata excursie, celebra pentru orice turist ajuns in Japonia. Vom urca pana la cota 5 a muntelui Fuji ( 2305 m ), de unde vom putea admira splendida panorama (daca permit conditiile meteo), unul din cele mai fotografiate locuri din Japonia. Vom fi incantati de frumusetea Vaii Hakone si vom admira peisajele deosebite intr-o scurta plimbare pe lacul Ashi. Pranz servit la un restaurant local. Dupa-amiaza transfer la gara Mishima si imbarcare in faimosul tren super express JR ( 300 km / ora ) pentru plecare spre Kyoto. Sosire in vechia capitala a Japoniei si cazare.
Ziua 7. KYOTO & NARA
Mic dejun. Vizitam orasul cu iz aristocratic, centrul cultural si artistic al tarii: Templul Kinkakuji ( principalul templu din regiune, construit in stilul templelor Zen ), Castelul Nijo, Altarul Heian. Dupa-amiaza, excursie optionala la Nara, oras care intruchipeaza un amestec de stiluri chnezesc, corean si central-asiatic. Vom vizita Parcul Caprioarelor – Nara Park, Altarul Kasuga, construit dupa traditie shintoista, Templul Todaiji. Intoarcere in Kyoto si cazare.
Ziua 8. OSAKA
Mic dejun. Ne deplasam la Osaka ( aprox 45 km ) si tur de oras, vizitand faimosul Castel ( construit pe o suprafata de 60 mii mp ), arcadele comerciale Namba, Piata Kuromon. Dupa-amiaza libera in Osaka. Cazare.
Ziua 9. HIROSHIMA & INSULA MIYAJIMA
Mic dejun. Plecare cu trenul spre Hiroshima. Sosire si transfer cu ferry-boat-ul in Insula Myajima, supranumita si Insula Altarelor, unul din cele mai sfinte locuri din Japonia. Acoperita cu paduri virgine, insula este si un adevarat monument ecologic. Pranz la un restaurnat local. Continuam dupa-amiaza cu vizitarea orasului Hiroshima, incluzand Parcul si Muzeul Memorial al Pacii. Intoarcere seara in Osaka si cazare.
Ziua 10. KOBE & CASTELUL HIMEJI
Mic dejun. Excursie optionala la Kobe, capitala Prefecturii Hyogo, considerat unul din cele mai atragatoare orase ale Japoniei. Ne deplasam in continuare la Himeji, unde vom vizita Castelul Himeji, cel mai faimos si mai fotografiat castel din Japonia si primul obiectiv cultural al Japoniei intrat in patrimoniul UNESO, complex arhitectural format din 83 de cladiri din lemn, unde s-au turnat filme celebre precum cel cu James Bond in ‘You Only Live Twice’, ‘Shogun’ cu Richard Chamberlain sau ‘The Last Samurai’ cu Tom Cruise. Intoarcere in Osaka. Seara tarziu transfer la aeroport pentru zborul spre casa, plecare ora 22.30. Noapte la bord.
Ziua 11. BUCURESTI
Sosire ora 5.35 dimineata la Istanbul, dupa o scurta escala, plecare spre Bucuresti. Sosire in aeroportul Otopeni ora 9.45.

SERVICII INCLUSE:

• bilet avion Bucuresti – Tokyo / Osaka – Bucuresti ;
• transport si transfer cu autocar / minibus modern pe durata circuitului si bilete de tren super express, conform programului ;
• cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3* : 4 nopti Tokyo, 2 nopti Kyoto, 2 nopti Osaka;
• 4 pranzuri servite la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale;
• vizitele si excursiile cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu si ghizi locali.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• taxele de aeroport si securitate: 375 €
• excursiile optionale;
• bacsisuri obligatorii 40 €;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate 100 €
• alte servicii decat cele mentionate.


PLECARI
10 apr, 14 aug
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 188 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU JAPONIA TARA SOARELUI RASARE

Egipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El SheikhEgipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El Sheikh
Egipt & Iordania – Marele ...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 995
Irlanda  The Mystic LandIrlanda  The Mystic Land
Irlanda The Mystic Land
Ziua 1. BUCURESTI – DUBLIN Intalnire in aeroportul Otopeni Henri Coanda si zbor Bucuresti – Dublin ...
EUR 995
Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )
Egipt – Marele Circuit & S...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 860
Thailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la PattayaThailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la Pattaya
Thailanda – Sun & Fun Bang...
Ziua 1. BUCURESTI - BANGKOK Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ora 10.50. Dupa ...
EUR 950
Austria - Cehia & Castelele BavarieiAustria - Cehia & Castelele Bavariei
Austria - Cehia & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – VIENA - PRAGA ( 345 km ) Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Viena ora ...
EUR 399
Anglia – Scotia - Irlanda Grand TourAnglia – Scotia - Irlanda Grand Tour
Anglia – Scotia - Irlanda Gran...
program avion 19 zile Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ...
EUR 1250
Italia Clasica & Coasta de AzurItalia Clasica & Coasta de Azur
Italia Clasica & Coasta de Azur
Ziua 1. BUCURESTI – MILANO - VERONA Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – ...
EUR 599
Anglia – Franta - Benelux Classic TourAnglia – Franta - Benelux Classic Tour
Anglia – Franta - Benelux Clas...
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
EUR 735
Mexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & CancunMexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & Cancun
Mexic – Marele Circuit Cu Seju...
Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si ...
EUR 1995

JAPONIA TARA SOARELUI RASARE ESTE LISTAT IN:

JAPONIA TARA SOARELUI RASARE - PRODUSE SIMILARE