Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Anglia – Scotia - Irlanda

Anglia – Scotia - Irlanda

Tip produs: anglia scotia | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Anglia – Scotia - Irlanda

Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti-Londra ora 12.40 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 14.15 in aeroportul Heathrow si ne deplasam in centru Londrei pentru un tur panoramic, in care vom admira Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Transfer la hotel. Cazare Londra.
Ziua 2. LONDRA
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.
Ziua 3. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.
Ziua 4. OXFORD, WARWICK & STRADFORD ( 400 km )
Mic dejun. Plecare spre Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde vom admira vestitele colegii, intr-un placut tur pietonal. Continuam drumul spre Manchester cu oprire la Castelul Warwick datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Urmatorul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Cazare Manchester sau zona.
Ziua 5. MANCHESTER – LIVERPOOL – DUBLIN ( 210 km )
Dupa micul dejun, vizitam Manchester, al doilea oras ca marime din Regatul Britanic, care se mandreste cu unul din cele mai populare si de succes cluburi de fotbal din lume, Manchester United. Vom putea admira Oxford Road, Universitatea, Primaria, Catedrala, Opera House. Continuam cu un tur panoramic al orasului Liverpool, situat la aprox 60 km. de Manchester: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, vechile docuri. Plecare spre Holyhead, imbarcare pe ferry-boat si traversare in Irlanda. Sosire la Dublin seara, transfer la hotel si cazare.
Ziua 6. DUBLIN – MALAHIDE CASTLE - BELFAST ( 190 km )
Mic dejun. Vizitam Dublin-ul, capitala Republicii Irlanda: Dublin Castle ( fosta resedinta regala, astazi important complex guvernamental irlandez ), Christ Church Cathedral, Sf. Patricks Cathedral, Trinity College ( cea mai veche universitate din Irlanda ), Guinness Hoptstore, unde vom putea degusta un pahar din cea mai faimoasa bere din lume. Plecare dupa-amiaza spre Belfast, capitala Irlandei de Nord, intinsa pe malul stang al raului Lagan. En route vom face un scurt popas pentru a admira Malahide Castle ( exterior ), construit in sec. 12, situat la 15 km nord de Dublin. Sosire si cazare in Belfast.
Ziua 7. BELFAST – GLASGOW ( 170 km )
Mic dejun. Tur matinal in Belfast, vizitand Donegall Square, Primaria, Royal Ave, Catedrala, Turnul cu Ceas, Universitatea, Opera, Castelul, de unde se poate admira o panorama superba a orasului. Dupa-amiaza traversam cu ferry-boat-ul in Scotia, la Stranraer si continuam itinerariul spre Glasgow, cel mai popular oras scotian. Cazare Glasgow.
Ziua 8. GLASGOW & EDINBURGH ( 100 km )
Mic dejun In prima parte a zilei vizitam Glasgow: partea medievala cu Universitatea, Catedrala si centrul nou ( George Square, Royal Exchange). Ne deplasam la Edingburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul, fara indoiala cel mai popular si vizitat castel din Scotia, fortareata antica, impresionanta, ridicata pe un promontoriu vulcanic de unde domina orizontul orasului. Printre atractii se mai numara Palatul Holyroodhouse, resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. 15, fondat ca manastire in sec. 11 ( regina Elisabeth II petrece o saptamana la Holyrood la inceputul fiecarei veri ), Cladirea Parlamentului, Catedrala St. Giles, orasul nou. Intoarcere in Glasgow si cazare.
Ziua 9. NORDUL EXTREM ( 490 km )
Mic dejun. Excursie optionala de o zi in nordul extrem, zona cea mai fascinanta a Scotiei, renumita prin peisaje montane salbatice, lacuri marine si castele medievale. Prima oprire va fi la Castlelul Stirling, ridicat pe un deal vulcanic cu stanci abrupte, unul din cele mai importante si mai mari castele din Scotia, situat la cativa km. nord de Glasgow. Continuam via Dundee, pana la Balmoral Castle, principala resedinta de vara a familiei regale britanice, proprietate cumparata de regina Victoria (‘my dear paradise of the Highlands’ ), amplasata in mijlocul peisajelor magnifice ale Vaii Deeside. Vom vizita gradinilie superbe si expozitiile intr-un tur audio ghidat. Vom ajunge apoi la Inverness, capitala traditionala a scotienilor munteni ( "highlanders” ), si ne vom intoarce in Glasgow trecand de-a lungul malulul stang al Lacului Loch Ness (monstrul din Loch Ness!!!), unde vom face un scurt popas. Daca timpul permite, in Drumnadrochit, vom vizita expozitia dedicata legendarului monstru. Seara intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 10. GLASGOW - YORK – LEEDS ( 390 km )
Mic dejun. Plecare spre York cu un scurt popas la Durham, orasel renumit pentru patrimoniul sau istoric si cultural. Vizitam Catedrala din York si fortificatiile care inconjoara orasul amintind de vremea ocupatiei romane. Cazare la Leeds sau zona.
Ziua 11. LEEDS & CAMBRIDGE ( 335 km )
Mic dejun. Tur de oras Leeds, principalul oras din Anglia de nord, unde printre principalele atractii se numara Muzeul Armurilor Regale. Urmatorul popas din itinerariul nostru va fi Cambridge, oras de care se leaga una din cele mai renumite universitati ale lumii. Intr-un tur panoramic se pot admira King’s College Chapel, Cambridge University Library, St. John’s College. Sosire la Londra. Optional, cina intr-un pub traditional londonez. Cazare.
Ziua 12. LONDRA
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Sugeram un ‘zbor’ de agrement cu London Eye, cea mai inalta roata din Europa, de unde se poate admira panorama metropolei in toata splendoarea sa. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Heathrow, imbarcare si zbor spre tara ( ora 16.25 ). Sosire in Bucuresti Otopeni ora 21.45.


SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti si autocar modern 3*-4* pe durata traseului;
• cazare 11 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 4 nopti Londra, 1 noapte zona Manchester, 1 noapte Dublin, 1 noapte Belfast, 3 nopti Glasgow, 1 noapte Leeds sau zona;
• biletele de ferry-boat Holyhead-Dublin, Belfast-Stranraer;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu.


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
• excursiile optionale;
• plimbarea cu vaporasul pe Tamisa ;
• supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
• alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI
21 iun. 2 iul, 22 iul, 31 iul, 12 aug, 21 aug, 1 sep
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 119 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANGLIA – SCOTIA - IRLANDA

Anglia – Scotia - Irlanda Grand TourAnglia – Scotia - Irlanda Grand Tour
Anglia – Scotia - Irlanda Gran...
program avion 19 zile Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ...
EUR 1250
Anglia – Scotia - Irlanda & BeneluxAnglia – Scotia - Irlanda & Benelux
Anglia – Scotia - Irlanda &...
program autocar 20 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 998
ANGLIA- Scoþia- Irlanda AVION    de la 855 €ANGLIA- Scoþia- Irlanda AVION    de la 855 €
ANGLIA- Scoþia- Irlanda AVION d...
Ziua 1. BUCUREªTI - LONDRA Întâlnire la ora 10.30 în Aeroportul OTOPENI pentru zbor ...
EUR 855
Irlanda  The Mystic LandIrlanda  The Mystic Land
Irlanda The Mystic Land
Ziua 1. BUCURESTI – DUBLIN Intalnire in aeroportul Otopeni Henri Coanda si zbor Bucuresti – Dublin ...
EUR 995
Irlanda & Islanda Magic LandsIrlanda & Islanda Magic Lands
Irlanda & Islanda Magic Lands
Ziua 1. BUCURESTI – DUBLIN Intalnire in aeroportul Otopeni Henri Coanda si zbor Bucuresti – Dublin ...
EUR 1690
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 995
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 995
Anglia – Franta - Benelux Classic TourAnglia – Franta - Benelux Classic Tour
Anglia – Franta - Benelux Clas...
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
EUR 735
Paris - Londra – Bruxelles  Triunghiul de  AurParis - Londra – Bruxelles  Triunghiul de  Aur
Paris - Londra – Bruxelles Tr...
program avion 10 zile Ziua 1. BUCURESTI – BRUXELLES - PARIS Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ...
RON 645

ANGLIA – SCOTIA - IRLANDA ESTE LISTAT IN:

ANGLIA – SCOTIA - IRLANDA - PRODUSE SIMILARE