Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia

Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia

Tip produs: circuit franta | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.
Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.
Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )
Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.
Ziua 4. STRASBOURG – PARIS ( 490 km )
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris. Sosim in cursul dupa-amiezii si vom incepe vizitarea Orasului Luminilor intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais (ambele construite in stilul Art Nouveau ), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Defense. Cazare in Paris.
Ziua 5. PARIS
Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor.
Ziua 6. PARIS & VERSAILLES
Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare.
Ziua 7. NORMANDIA ( 475 km )
Mic dejun. Plecam spre taramul magic al Normandiei, incarcat de istorie si legende. Ajungem in Deauville, statiune litorala elitista de la Marea Manecii, numita in trecut si ‘regina plajelor normande’. Continuam traseul spre Caen, oras normand renumit datorita monumentelor istorice deosebite, multe dintre ele construite in timpul lui William Cuceritorul, duce al Normandiei, care a invadat si invins armatele anglo-saxone in anul 1066, devenind rege al Angliei. Vom vizita Château de Caen, una din cele mai mari fortificatii medievale din Europa, Eglise de Saint Etienne, Eglise de la Saint Trinité, Primaria. Urmatorul popas va fi la abatia gotica Le Mont Saint Michel, supranumita si ‘Minunea Occidentului’, monument grandios si unic, parte din patrimoniul cultural, istoric si natural al UNESCO. Catedrala se inalta pe o mica insula in larcul coastei Oceanului Atlantic, fiind in trecut inconjurata de apele fluxului, care acopereau podul de lemn ce inlesnea accesul calugarilor in timpul refluxului. Seara cazare Rennes sau zona.
Ziua 8. VALEA LOAREI – LYON ( 670 km )
Mic dejun. Plecare spre Valea Loarei unde vom vizita castelul Cheverny, indreptandu-ne apoi spre Valea Cher cu un popas la unul dintre cele mai elegante castele din aceasta zona, Chennonceau, cunoscut si sub denumirea de ’Castelul Doamnelor’. Cazare Lyon.
Ziua 9. MONT BLANC ( 440 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Chamonix, celebra statiune alpina situata la poalele masivului Mont Blanc. De aici putem urca cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa panorama asupra Alpilor. La intoarcere, popas in Annecy, orasel deosebit de pitoresc ce adaposteste un impozant castel construit de Printul de Savoy in sec. 11. Cazare Lyon.
Ziua 10. GENEVA, LAUSANNE & MONTREUX ( 480 km )
Mic dejun. Excursie optionala in Elvetia. Prima oprire va fi la Geneva, unde vom vizita cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului, cu Maison Tavel ( cea mai veche casa din oras ), Place Neuve, Primaria. Continuam traseul spre Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ), dupa care ajungem la Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centru statiunii se afla Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Intoarcere in Lyon si cazare.
Ziua 11. LYON – AVIGNON – AIX EN PROVENCE - MARSILIA( 360 km )
Mic dejun. Tur de oras Lyon: Place des Terreaux, Basilica Fourviere, cartierul vechi. Plecam in sud spre Marsilia. Popas la Avignon, capitala regiunii Provence, unde vom putea admira fostul Palat Papal si faimosul Pod din Avignon. Urmatoarea orpire va fi in frumosul orasel Aix-en-Provence, locul unde s-a nascut si a creat Cezanne, faimos datorita numeroaselor fantani arteziene si a arhitecturii monumentale. Seara sosire si cazare in zona Marsilia.
Ziua 12. CANNES - NICE - MONTE CARLO - MILANO ( 533 km )
Mic dejun. Continuand traseul pe Coasta de Azur, cu opriri in Cannes, una din cele mai sofisticate statiuni litorale din Europa si Nice, cel mai popular oras de pe Cote d’Azur, dupa care vizitam Principatul de Monaco si Monte Carlo: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice etc. In drumul spre Italia scurt popas in San Remo, cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Ligurica. Seara cazare in Milano.
Ziua 13. VERONA & VENETIA ( 290 km )
Mic dejun. Plecam spre Verona. Tur pietonal in centrul vechi al orasului, vizitand Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Casa Julietei. Continuam itinerariul spre Venetia. Sosim dupa-amiaza in Tronchetto si imbarcare pe ‘vaporetto’ pentru a ajunge in Venetia. Vizitam Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto, Puntea Suspinelor. Cazare Padova.
Ziua 14. LJUBLJANA & ZAGREB ( 750 km )
Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelaèiæa. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.
Ziua 15. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.
SERVICII INCLUSE:

● transport autocar licentiat 3*;
● 13 nopti cazare cu mic dejun ( vezi detalii despre hoteluri) in hoteluri de 3*: 2 nopti Budapesta (dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 3 nopti Paris, 1 noapte zona Rennes, 3 nopti Lyon, 1 noapte zona Marsilia, 1 noapte Milano, 1 noapte Padova;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale ;
● urcarea cu telecabina pe Mont Blanc;
● plimbarile si transportul cu vaporasul ( Strasbourg, Paris );
● biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si taxa Tronchetto 25 €
● alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI
12 iul
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 144 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU FRANTA – LE GRAND VOYAGE PARIS, NORMANDIE, MONT BLANC, CÔTE D’AZUR, ITALIA DE NORD, ELVETIA

Franta – Le Grand Voyage  Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, ElvetiaFranta – Le Grand Voyage  Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, Elvetia
Franta – Le Grand Voyage Pari...
Ziua 1. BUCURESTI - LUGANO – LUCERNA – ZURICH ( 550 km ) Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa ...
EUR 635
Austria & Castelele BavarieiAustria & Castelele Bavariei
Austria & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 339
Franta - Benelux & GermaniaFranta - Benelux & Germania
Franta - Benelux & Germania
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 635
Anglia – Franta - Benelux  Marele TurAnglia – Franta - Benelux  Marele Tur
Anglia – Franta - Benelux Mar...
program autocar 15 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 695
Franta Clasica & Germania - AustriaFranta Clasica & Germania - Austria
Franta Clasica & Germania - Austria
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 495
Anglia – Scotia - Irlanda & BeneluxAnglia – Scotia - Irlanda & Benelux
Anglia – Scotia - Irlanda &...
program autocar 20 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 998
Circuit Anglia - Benelux  & GermaniaCircuit Anglia - Benelux  & Germania
Circuit Anglia - Benelux & Germania
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 670
Spania Clasica & Gibraltar El Grande ViajeSpania Clasica & Gibraltar El Grande Viaje
Spania Clasica & Gibraltar El Grande...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 749
Scandinavia – Tarile Baltice – St. Petersburg Ruta de Aur & Drumul AtlanticuluiScandinavia – Tarile Baltice – St. Petersburg Ruta de Aur & Drumul Atlanticului
Scandinavia – Tarile Baltice &...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 1285

FRANTA – LE GRAND VOYAGE PARIS, NORMANDIE, MONT BLANC, CÔTE D’AZUR, ITALIA DE NORD, ELVETIA ESTE LISTAT IN: