Inscrie firma »
LIERAC Morpho-Slim Ser anticelulitic 200 ml

LIERAC Morpho-Slim Ser anticelulitic 200 ml

 

Prezentare LIERAC Morpho-Slim Ser anticelulitic 200 ml

Detalii produs

Cu varsta, 2 factori sunt principalii responsabili ai schimbarii siluetei: celulita si pierderea fermitatii.

Varsta si celulita

Timpul adauga nu numai ai dar creste si numarul de adipocite, ducand astfel la cresterea rezervelor de grasime si la o celulita mai evidenta.

Varsta si imbatranirea tesuturilor

Procesul de imbatranire al pielii duce la pierderea fermitatii si a elasticitatii, facand astfel mult mai evidenta compartimentarea tesutului adipos ce devine mai evident la suprafata: aspectul de coaja de portocala este mai vizibil.

Pentru o actiune eficienta impotriva celulitei insotita de lipsa fermitatii este necesar atat scaderea depozitelor de grasime, cat si reconstructia retelei de suport a pielii.

Solutia LIERAC...

Actiunea Morpho-Slim gel anticelulitic se bazeaza pe o descoperire tehnologica majora: complexul exclusiv LIERAC Lipo-Reverse ce combate sinergic aparitia celulitei cat si pierderea fermitatii.

Actiunea anticelulitica:

Morpho-Slim este primul tratament capabil sa reduca atat volumul cat si numarul adipocitelor (celulele ce stocheaza grasimea) pentru o actiune anticelulitica optima chiar si impotriva celulitei incrustate.

Faza 1: Complexul Lipo-Reverse stimuleaza distrugerea depozitelor de grasime si eliberarea ei din celule, reducand astfel volumul adipocitelor.

Faza 2: Sub actiunea Lipo-Reverse adipocitele sunt total golite de continutul gras. Astfel ele ajung sa ia o forma celulara inactiva ce este incapabila sa produca sau sa stocheze grasime: numarul celulelor disponibile pentru stocarea grasimilor scade.

Actiune fermitate:

Faza 3: Sub actiunea continua a Lipo-Reverse, noile celule (foste adipocite) sunt capabile sa sintetizeze colagen; reteaua de fibre este intarita, pielea este mai ferma si mai elastica. Efectul asupra fermitatii a fost demonstrat printr-un studiu clinic in vivo2.

1 Studiu in vitro.

2 Masuratori asupra proprietatilor biomecanice ale pielii cu un echipament stiintific (Cutometre®). Aplicare Morpho-Slim de 2 ori pe zi pe un esantion de 29 femei.

Rezultate:

Dupa numai 15 zile de utilizare, pielea este vizibil mai neteda iar aspectul de coaja de portocala este diminuat (1).

- In 4 saptamani, pielea este mai ferma pe 65% din esantionul de femei.

- Dupa 8 saptamani, celulita si aspectul de coaja de portocala este redus pe 100% din esantionul de femei. 93% din femei au observat ca hainele se aseaza mai bine iar 6 din 10 femei au pierdut o marime sau mai mult.

Aspectul celulitei este redus iar pielea este mai ferma: acesta este efectul "morphing" (de transformare).

(1) Scor vizual pe aspectul de coaja de portocal: examinare clinica a unui dermatolog. Esantion de 29 de femei ce au folosit produsul de 2 ori/zi. Scala de evaluare de la 0 la 10.

(2) Masuratori ale proprietatilor biomecanice ale pielii cu un echipament stiintific (Cutometre®). Aplicare Morpho-Slim de 2 ori pe zi pe un esantion de 29 femei.

(3) % Satisfactia consumatorului.

MORPHO-SLIM este un ser fara alcool formulat pentru a raspunde nevoilor femeii ce isi doreste un produs capabil sa combata celulita si lipsa de fermitate.

MORPHO-SLIM contine complexul exclusiv Lipo-Reverse ce contine o combinatie de 10% cafeina superconcentrata si 2.5% glaucina pentru o actiune simultana anticelulitica si un plus de fermitate. Imediat, pielea este invaluita intr-un film fin ce ajuta la redarea formelor si a catifelarii. In doar 15 zile, aspectul de coaja de portocala este diminuat, pielea este mai fina iar conturul siluetei este redefinit.


Indicatii:


Acest produs este destinat femeilor ce isi doresc sa lupte impotriva aspectului de coaja de portocal si impotriva pierderii fermitatii


Mod de utilizare:


Masati delicat zonele cu celulita. Produsul este recomandat atat dimineata cat si seara pe o perioada de minim 28 zile. Fara alcool si non-lipicios, acest ser patrunde rapid in piele si permite imbracarea imediat dupa aplicare.


Ingrediente:


Water (Aqua), Caffeine, Sodium Salicylate, Lecithin, Silica, Dimethicone, Glaucine, Glycerin, Coco Glucoside, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower), Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Phospholipids, Polyglyceryl 10 Stearate, Cyclomethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Hydrolyzed Wheat Protein, Sambucus Nigra (Elderberry) Flower Extract, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol Menthoxypropanediol, Propylene Glycol, Alcohol Denatured, Tocopherol, Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Yellow 6 (CI 15985), Titanium Dioxide (CI 77891)


PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
122 164 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - medicamente - cosmetice

PRODUSE ASEMANATOARE CU LIERAC MORPHO-SLIM SER ANTICELULITIC 200 ML

LIERAC Body Activ Renovateur - Ser de corp catifelantLIERAC Body Activ Renovateur - Ser de corp catifelant
LIERAC Body Activ Renovateur - Ser de co...
Detalii produs Pielea frumoasa este pielea neteda, bine hidratata, cu o capacitate ideala de a capta si de a reflecta ...
LIERAC Body Activ Modelage - Crema de redare a fermitatii 150 mlLIERAC Body Activ Modelage - Crema de redare a fermitatii 150 ml
LIERAC Body Activ Modelage - Crema de re...
Detalii produs Pielea frumoasa este pielea elastica, tonica, corect hidratata si care isi mentine fermitatea si forma ...
LIERAC Body Activ Drainage " Crema drenanta 150 mlLIERAC Body Activ Drainage " Crema drenanta 150 ml
LIERAC Body Activ Drainage " Crema drena...
Detalii produs Un corp frumos inseamna o figura armonioasa, picioare subtiri... dar inseamna, de asemenea, o piele ...
LIERAC Homme Balsam calmant dupa ras, hidratant, anti-iritatii, 75 mlLIERAC Homme Balsam calmant dupa ras, hidratant, anti-iritatii, 75 ml
LIERAC Homme Balsam calmant dupa ras, hi...
Detalii produs. Utilizat zilnic, incetineste cresterea firului de par, ajuntand ca in timp barba sa creasca mai greu ...
LIERAC Mat-Chrono Esenta catifelanta anti-age si matifianta 30 mlLIERAC Mat-Chrono Esenta catifelanta anti-age si matifianta 30 ml
LIERAC Mat-Chrono Esenta catifelanta ant...
Detalii produs Continand o concentratie ridicata de complex cu tripla actiune (de matifiere, anti-aging, reducere a ...
LIERAC Exfoliante Micro-abrasion " Crema stimulanta catifelanta fata 50 mlLIERAC Exfoliante Micro-abrasion " Crema stimulanta catifelanta fata 50 ml
LIERAC Exfoliante Micro-abrasion " Crema...
Detalii produs Exfolierea este pasul de baza in toate tratamentele cosmetice. Noi tehnici de exfoliere au aparut, in ...
LIERAC Mat-Chrono Crema de noapte regeneranta 40 mlLIERAC Mat-Chrono Crema de noapte regeneranta 40 ml
LIERAC Mat-Chrono Crema de noapte regene...
Detalii produs Acestea stimuleaza regenerarea celulara si intaresc mecanismele de aparare ale epidermei pentru a ...
LIERAC Hydra-Chrono Balsam extrem " Balsam pentru piele deshidratata 40 mlLIERAC Hydra-Chrono Balsam extrem " Balsam pentru piele deshidratata 40 ml
LIERAC Hydra-Chrono Balsam extrem " Bals...
Detalii produs Un proces complex, hidratarea este parametrul principal responsabil pentru aspectul tanar al ...
LIERAC Deridium Concentrat vegetal Ser 15 x 1 mlLIERAC Deridium Concentrat vegetal Ser 15 x 1 ml
LIERAC Deridium Concentrat vegetal Ser 1...
Detalii produs Ridurile sunt primele semne vizibile de imbatranire. Ele apar datorita unor schimbari la nivelul ...

LIERAC MORPHO-SLIM SER ANTICELULITIC 200 ML ESTE LISTAT IN:

LIERAC MORPHO-SLIM SER ANTICELULITIC 200 ML - PRODUSE SIMILARE