Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

RUPA TEHNOLOGIES SRL. care este o companie cu capital romano-german alocata cu succes pe piata europeana in domeniul modulelor fotovoltaice pluri-certificate si controlate de TUV Rheinland.
RUPA TEHNOLOGIES sustine prin conditii conveniente de achizitionare a modulelor fotovoltaice pe toti acei care doresc sa investeasca in tehnologie fotovoltaica, societati specializate si cooperare in domeniu. Transformand energia razelor solare in energie electrica se obtine atat o protectie ambientala superioara cat si o importanta economie de energie.
RUPA TEHNOLOGIES a imbogatit gama sa de produse si vrem sa va prezentam sistemele de iluminat cu leduri- sisteme de iluminat economic- atat pentru interior cat si pentru iluminat stradal. Una din ofertele noaste comerciale alatura sistemele de iluminat si panourile solare, la cerere.
Pentru orice ulterioare informatii, va putem prezenta produsele noastre, eventual programand o prezentare la sediul Dvs. In speranta ca v-am trezit atentia, asteptam raspunsul Dvs.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
300 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: energie solara - becuri cu led - lampi stradale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RUPA TECHNOLOGIES SRL

Oferta firmei SC RUPA TECHNOLOGIES SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC RUPA TECHNOLOGIES SRL ESTE INSCRISA IN