Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

SC DEMIRBAS SRL este o societate romaneasca, cu capital privat, infiintata in anul 2005, si care are ca principal obiect de activitate fabricarea si comercializarea instrumentelor de masurat temperatura.
Suntem specializati in fabricarea sondelor de tip termocuplu, produsele realizate incadrandu-se in standardele clasei 1 de precizie, datorita materialelor de inalta calitate si a tehnologiei folosite.
De asemenea, un alt sector de activitate il reprezinta realizarea senzorilor de temperatura avand la baza termorezistente de tip PT100 si PT1000.
Atat la termocupluri cat si la termorezistente, pe langa tipul standard de produse, care pot fi vizualizate pe site, realizam produse cu specificatiile exacte ale clientului, astfel incat acestea sa se integreze in diferite ansamble ale acestuia.
Incercam sa asiguram in permanenta un stoc de produse si materii prime, suficiente pentru o livrare a oricarei comenzi in termen de 1-2 zile lucratoare (daca produsele sunt pe stoc) sau 5 zile lucratoare in caz contrar. Deoarece stocul nostru de materii prime contine doar termocupluri de tip K si T, termocuplurile de tip J si N nu sunt prezente in gama de produse comercializate, dar la cererea expresa a clientului putem realiza si aceste tipuri de termocuplu.
Oferim posibilitatea cunoasterii in timp real a timpului de livrare pentru orice produs cautat, pe pagina principala gasindu-se un formular in care, dupa completarea caracteristicilor produsului cautat, primiti informatii exacte despre Pret si Timp de livrare.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
186 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: termocuplu - termocuplu tip k - termocuple

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DEMIRBAS SRL

Oferta firmei SC DEMIRBAS SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC DEMIRBAS SRL ESTE INSCRISA IN