Inscrie firma »
Colectarea debitelor

colectarea debitelor

 

Prezentare colectarea debitelor

Pentru orice societate comerciala care produce bunuri sau presteaza servicii, neincasarea la termen a debitelor de pe piata si cresterea valorii acestora, reprezinta; principala cauza de scadere a lichiditilor.
Recuperarea unei datorii de catre societile comerciale sau companiile nationale este un proces lung, intortocheat, care consuma; bani, timp si de multe ori nervi, iar banii nu ajung intotdeauna in conturi, chiar daca justia a dat sentinte definitive, iar executorii judecatoresti au ajuns la usa datornicului.
Serviciile de recuperare a debitelor oferite de societatea noastra aduc mai mult decat un sprijin specializat pentru colectarea debitelor deoarece va oferim posibilitatea degrevarii totale de toate cheltuielile si de intrega problematica a neancasarii debitelor la termenele convenite cu clientii.
Modalitatea de lucru adoptata de societatea noastra, de cumparare prin cesiune a creantelor pe care le aveti de incasat de la debitorii dumneavoastra, transfera catre societatea noastra toate cheltuielile si riscurile legate de activitatea de incasare. In acest mod partenerii nostri pot sa foloseasca timpul, resursele financiare si umane pentru conducerea activitatii de baza.
Activitatea de vanzare a creantelor este incurajata de catre legiuitor deoarece potrivit prevederilor art.6 alin. 1 lit f si alin 2 din Legea nr. 469 din 9 iulie 2002 privind unele masuri pentru intarirea disciplinei contractuale, partile contractante pot realiza platile prin forfetare, activitate care este definita de lege ca fiind mecanismul de mobilizare al creantelor concretizat in vanzarea creantelor pe care un vanzator sau prestator de servicii le are asupra unui cumparator sau beneficiar unei societati financiare specializate, contra unei taxe de forfetare.
Activitatea de recuperare a creantelor organizata in mod specializat ofera urmatoarele avantaje:
1. Noi ne concentram pe proceduri care consuma timp, bani si nervi, si astfel permitem clientilor nostri sa se concentreze pe activitatile de baza.
2. Clientii nostri isi pastreaza o buna reputatie folosind servicii profesionale de colectare a debitelor.
3. Noi diminuam riscul de neplata si crestem lichiditatile, factori care duc la cresterea creditului acordat clientilor nostri.
4. Implicarea unei societati specializate in recuperarea debitelor accelereaza procesul de colectare a debitelor.
5. Prompta colectare a debitelor imbunatateste circulatia fondurilor si reduce ciclul de intoarcere a capitalurilor utilizate.
Specialistii in recuperari ai societatii noastre au o experienta vasta in domeniul juridic si economic si cunostinte profunde asupra mediului de afaceri din Romania, cat si despre factorii economici care influenteaza; regimul platilor. Acesti experti sunt ajutati atat de baza noastra de date online pentru colectarea debitelor cat si colaboratorii nostri in domeniul investigatiilor, ajutoare care fac posibila gasirea intr-un mod rapid si eficient a informatiilor necesare despre debitori si bunurile acestora .
Din experienta noastra de pana acum va putem asigura ca rezultatele recuperarilor efectuate prin metodele noastre specifice sunt mai mult decat imbucuratoare si ca v-am putea fi de un real ajutor.
Spre deosebire de alte firme din domeniu, in cazul nostru toate eforturile investitionale legate de incasarea creantelor vor fi suportate in exclusivitate de societatea noastra.
PREZENTARE D***************
MEMBRU
GRATUIT
D***************
7 098 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta juridica

PRODUSE ASEMANATOARE CU COLECTAREA DEBITELOR

Colectarea debitelor de pe piataColectarea debitelor de pe piata
colectarea debitelor de pe piata
Oferta de colectare a debitelor a SC DEBIT COLECT SRL Baia Mare, Bul. Bucuresti, nr.21, ap. 5, jud. Maramures, tel/fax. ...

COLECTAREA DEBITELOR ESTE LISTAT IN: