Inscrie firma »
Aparat cu ultrasunete anti acarieni si purificator de aer R-502 (40 mp)

Aparat cu ultrasunete anti acarieni si purificator de aer R-502 (40 mp)

Tip produs: antidaunatori | aparate ultrasunete | aparate electromagnetice
Telefon: click aici0758.101.503
Producator: Pestmaster
Pret: 135.60 RON
Persona Contact:
Alina Agapie
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Aparat cu ultrasunete anti acarieni si purificator de aer R-502 (40 mp)

Aparat cu ultrasunete anti acarieni si purificator de aer R-502 (40 mp)

Cum functioneaza:

Acarienii provoaca alergii, datorita faptului ca excrementele lor contin proteine, la care multe persoane sunt alergice.
Ca rezultat, puteti avea oricare din simptome, de la alergii usoare, cum ar fi rinita, lacrimarea ochilor, stranutatul, pana la simptome grave, care sa va puna viata in pericol de exemplu astmul.
Frecventele specifice ale ultrasunetelor pe care le utilizeaza acest aparat anti acarieni perturba ciclul lor biologic, ceea ce reduce excretia materilor fecale, din care proteinele sunt responsabile pentru alergiile cauzate.
Acest aparat este silentios in casa, foarte practic si va ajuta la prevenirea acestor paraziti in caminul dumneavoastra. Undele de ultrasunete sunt complet inofensive pentru oameni si animale de companie.
Dispozitivul R 502 are incorporata tehnologia ION.EVO 1.0, care aduce un beneficiu in plus produsului, astfel calitatea aerului din locuinta se va imbunatati (purifica). Atmosfera din interiorul cladirilor, unde ne pretrecem majoritatea timpului, este plina de ioni pozitivi (nocivi), acestia sunt rezultatul poluarii, fumului si a deseurilor in general. Ioni pozitivi duc la probleme de sanatate, precum astmul, oboseala, durerile de cap etc. Prin urmare, tehnologia ION.EVO 1.0 echilibreaza mediul daunator si ne ofera confort prin eliminarea bacteriilor si a particulelor in suspensie, cum ar fi praful sau fumul. Acest dispozitiv imita efectul mediului pe care il simtim atunci cand suntem aproape de o cascada sau dupa o furtuna: proaspata, curata, placuta si sanatoasa pentru corpul nostru.Acest dispozitiv va asigura ca dumneavoastra si familia dvs. respirati un aer curat si proaspat tot timpul cand va aflati acasa. Este in conformitate cu standarde stricte de calitate, oferind cel mai bun tratament aerian pentru casa dumneavoastra.
Functioneaza fara produsi chimici, este silentios si nu emana miros. Practic si igienic, nu are nevoie de consumabile, ceea ce inseamna o economie importanta de bani. Este 100% sigur si inofensiv.

Instalare:

Nu necesita tehnici de instalare, pur si simplu il conectati la reteaua electrica. In cateva zile, veti observa, ca simptomele alergiilor se vor reduce semnificativ in casa. Indicatorul albastru aprins, va indica buna functionarea a aparatului.

Este foarte important sa nu blocati partea din fata a aparatului anti acarieni, unde se emit undele de ultrasunete. Cu alte cuvinte, sa nu asezati aparatul anti acarieni in spatele mobilei.

Eficienta acestui dispozitiv este testata la universitati si laboratoare independente care garanteaza eficacitatea produsului.

Date tehnice:

Aria acoperita: 40 mp strict pentru interior
Consum: 3 W
Alimentare: 230V (cu alimentator inclus)

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Producator: Radarcan
Tara de origine: Spania
Model: R-502
Cod produs: 100011



Observatii:
Acarienii sunt cauza principala a unor boli foarte renumite in Romania, cum ar fi astmul si rinita. Aceste insecte microscopice sunt inrudite cu paianjenii si masoara intre 0,25 si 0,35 milimetri.
Acarienii reprezinta un ordin de artropode din clasa arahnidelor. Sunt organisme mici, cu capul, toracele si abdomenul in general nediferentiate, cu aparatul bucal (o trompa alungita) adaptat pentru ros, intepat sau supt. Traiesc pe plante, in sol, in apa, pe animale moarte sau vii. Unele specii dunt paraziti daunatori ai omului si ai animalelor. Numerosi acarieni, precum capusele sunt transmitatori ai unor maladii grave. Acarienii ii gasiti pretutindeni mai ales unde se acumuleaza foarte mult praf si asa remarcati ca aveti aceasta problema oriunde in casa dumneavoastra.
FACTORII DE INFESTARE RIDICATA

O incapere cu o umiditate relativ mai mare de 55% si o temperatura de 22-25 grade celsius favorizeaza inmultirea acarienilor si ciclul de viata al lor.
Existenta mochetelor si a covoarelor in casa.
Utilizarea lenjeriei de pat mai mult timp decat trebuie, sau nespalata corespunzator la o temperatura mai mare de 50 grade celsius.
Efectuarea unei aspirari a casei necorespunzatoare.
Locuirea in subsoluri.

CUM AFECTEAZA ULTRASUNETELE ACESTI PARAZITI

Ultrasunetele perturba ciclul biologic al acarienilor, mai exact le afecteaza sistemul nervos al acestora si diminueaza inmultirea lor.

PREZENTARE SC AGAN TRUST SRL
LIGHT
MEMBER
SC AGAN TRUST SRL
98 024 accesari
Persoana de contact: Alina Agapie
Adresa postala: Str. Drumul Vlasin 19-23,sect.5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758.101.503
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 021.746.00.06
Website:

Activitate firma: tantari - soareci - insecticide

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT CU ULTRASUNETE ANTI ACARIENI SI PURIFICATOR DE AER R-502 (40 MP)

Aparat cu ultrasunete anti acarieni SC-22 (40 mp)Aparat cu ultrasunete anti acarieni SC-22 (40 mp)
Aparat cu ultrasunete anti acarieni SC-2...
Aparat cu ultrasunete anti acarieni SC-22 (40 mp) Cum functioneaza: Acarienii provoaca alergii, datorita faptului ca ...
RON 135.6
Aparat anti-pasari cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22Aparat anti-pasari cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22
Aparat anti-pasari cu senzor de miscare ...
Produs nou 2015 Aparat anti-pasari cu senzor de miscare si lampa stroboscopica Cum functioneaza:Acest aparat are un ...
RON 182.89
Aparat anti-pasari cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22Aparat anti-pasari cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22
Aparat anti-pasari cu senzor de miscare ...
Aparat anti-pasari cu senzor de miscare si lampa stroboscopica Cum functioneaza:Acest aparat are un senzor infrarosu ...
RON 329.98
Aparat anti-daunatori cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22Aparat anti-daunatori cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22
Aparat anti-daunatori cu senzor de misca...
Aparat anti-daunatori cu senzor de miscare si lampa stroboscopica Cum functioneaza:Acest aparat are un senzor ...
RON 329.98
Aparat cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22Aparat cu senzor de miscare si lampa stroboscopica - REP 22
Aparat cu senzor de miscare si lampa str...
Aparat cu senzor de miscare si lampa stroboscopica Cum functioneaza:Acest aparat are un senzor infrarosu pentru ...
RON 329.98
Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 (cu unde electromagnetice) - 200 mpAparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 (cu unde electromagnetice) - 200 mp
Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 (cu...
PRODUSUL LUNII : Pestmaster EMG 3 in 1 - Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci, anti soareci, ...
RON 65.14
Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1  - 200 mpAparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1  - 200 mp
Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 - ...
Produs nou 2013 Pestmaster EMG 3 in 1 - Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci, anti soareci, ...
RON 65.14
Bird Ultrasound Repeller Pestmaster UAF03 (anti pasari, anti rozatoare, anti animale)Bird Ultrasound Repeller Pestmaster UAF03 (anti pasari, anti rozatoare, anti animale)
Bird Ultrasound Repeller Pestmaster UAF0...
Aparat anti pasari, rozatoare, animale, caini, pisici. Cinci moduri diferite de functionare. 70 mp acoperiti de ...
RON 208.07
Aparat cu ultrasunete, unde electromagnetice si purificator de aer anti daunatori: rozatotoare si insecte Pestmaster 5 in 1 ( 460mp)Aparat cu ultrasunete, unde electromagnetice si purificator de aer anti daunatori: rozatotoare si insecte Pestmaster 5 in 1 ( 460mp)
Aparat cu ultrasunete, unde electromagne...
Descriere: Aparat cu ultrasunete, unde electromagnetice si purificator de aer anti daunatori: rozatotoare si insecte ...
RON 96.74

APARAT CU ULTRASUNETE ANTI ACARIENI SI PURIFICATOR DE AER R-502 (40 MP) ESTE LISTAT IN: