Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Gravura si decupare laser (obiecte plane si cilindrice), personalizari cadouri si promtionale prin gravura laser, atelier de creatie, prelucrare sticla (vitralii, geam anti glont, balustrade, cabine dus, oglinzi, mobilier sticla, geam curbat, geam laminat, sablari, etc.)
MATEX , este sinonim cu stil, calitate care creeaza un sentiment de rafinament, nu doar in termeni de design, ci si referitor la materiale si tehnici de productie.

Viziunea noastra este de a reinnoi si a face sa renasca proprietati rezidentiale si comerciale la nivel national, angajandu-ne in mod corespunzator pentru confectionarea si montarea reperelor din sticla in combinatie cu elemente de otel inoxidabil sau lemn, conferind efecte si utilitati sigure si unice.

Calitatea lucrarilor si serviciilor noastre este garantata de bunul renume si nu de certificatele de mentinere a calitatii ISO sau a marcajului CE, pe care le detinem.

Utilajele moderne, soft-urile, sunt completate de un personal calificat in ani de experienta si certificate de organisme nationale si Europene in domeniul geamurilor antiefractie, antiglont si a blindajelor de securitate.

Lucrarilor artistice, vitraliilor,picturilor, sablarilor, gravurii, le alocam o echipa de designeri si artisti cu maini pricepute si idei curajoase. Oricat de mare ar fi provocarea, va asiguram ca ne ridicam la inaltimea exigentelor si gustului Dvs.

Peste 12 de ani de experienta in prelucrarea sticlei, geamuri decorative si de securitate.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
410 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Gravura Laser - Personalizari cadouri - Personalizari promotionale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MATEX S.R.L.

Oferta firmei SC Matex S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
SC MATEX S.R.L. ESTE INSCRISA IN