Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

Cu permisiunea dumneavoastra va prezentam cateva detalii pe care le veti regasi si pe site-ul nostru www.hotelart.ro.Hotelul nostru-Hotel ART-este o cladire noua, amplasata chiar in centrul orasului Buzau, beneficiind de imediata apropiere a celor mai importante institutii financiare,de stat si centre culturale.


Conceptul de boutique hotel reprezentativ prin imbinarea clasicului cu modernul,ofera oaspetilor nostri ambientul de acasa-liniste,discretie,confort.

Hotel ART-dispune de :

-25 de camere dintre care:

CAMERE ECONOMY in numar de 5, sunt spatioase, avand o suprafata de 40 mp, beneficiind de un decor clasic, menit sa va asigure tot confortul.


CAMERE CONFORT in numar de 20, sunt luminoase, spatioase, avand o suprafata de 43 mp, fiind special amenajate pentru a va oferi tot confortul propriului d-voastra camin. Camerele sunt impartite intre un living spatios, ce poate servi ca spatiu de lucru si zona de odihna, dotata cu pat matrimonial.

-o sala de conferinta, care ofera un spatiu generos si luminos, optim pentru 36 de persoane, reprezentand alegerea ideala pentru training-uri, workshop-uri, intruniri de afaceri sau conferinte. Cu o dotare complexa si situata in plin centrul orasului, sala special pregatita, va stau la dispozitie cu urmatoarele: aer conditionat, lumina naturala, internet wireless, videoproiector , flip chart - accesorii.

-sala coffe break, adiancenta salii de conferinta, cu o suprafata de 35 mp, ofera un spatiu optim pentru momentele de repaus.

-restaurant,

-bar ,

-parcare.


Facilitatile hotelului


Servicii gratuite

Receptie 24 de ore

Telefon in camere

Paza si protectie

Servicii de birou in toate camerele

Parcare

Trezirea clientilor la cerere

Wi+fi in spatiile publice

Cablu TV

Internet in camere

Camera de bagaje

Seif

Aer Conditionat

Uscator de par

Ziare

Bar Minibar

Restaurant

Sala de conferinte Fax

Sevicii de curatatorie

Posibilitati de organizare receptii, conferinte, centre de afaceri, banchete
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
343 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CAZARE - BUZAU - HOTELURI

ULTIMELE PRODUSE ALE SC COMAD SRL

Oferta firmei SC COMAD SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC COMAD SRL ESTE INSCRISA IN