Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Societatea \"Platti Natale & C. snc\" prezenta de multi ani pe piata productiva,are ca si activitate principala formarea de componente din plastic pentru motoare electrice, precum si o varietate de articole din material plastic pentru terti.
Datorita dezvoltarii continue si a increderii clientilor nostri am fost capabili sa extindem in mod semnificativ activitatile noastre.
Astazi, compania acopera o arie mare, in interiorul ei putem gasi de la echipamentele traditionale la cele mai complexe si mai sofisticate masini de control numeric,toate sustinute de catre departamentul tehnic cu sisteme avansate de calculator (CAD-CAM3D) care proiecteaza si produce noi produse si echipamente care sa indeplineasca dintre cele mai variate exigente cerinte de piata ,de exemplu: matrite pentru turnare termoplastice,laminat din aluminiu, otel laminat la cald si forfecare.
Sectorul de productie, nu mai putin actualizat, face uz de mediu tonaj hidraulice si electrice in cazul in care precizia si impactul redus asupra mediului nu au nici un egal.
Societatea Platti, de astfel, este si partenerul ideal pentru acei clienti ale caror nevoi depasesc gama de produse standard.
Vino la noi cu problemele tale, si iti vom oferi experienta noastra si profesionalismul.

Franghii si lanturi de aprovizionare

Societatea \"Platti Natale & C. snc\" se ocupa de cativa ani, printr-un proces de productie complet automatizat ,de franghii si lanturi de aprovizionare din otel laminat ,de discuri din material plastic,destinate utilizarii in multe sectoare industriale,in agricultura si zootehnie.
Alternativ putem supraimprima franghii din material sintetic si sa efectuam matrici pe proiectul clientului .
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
125 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ZOOTEHNIE - AGRICULTURA - UTILAJE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PLATTI NATALE & C.SNC

Oferta firmei SC PLATTI NATALE & C.SNC nu contine nici un produs sau serviciu
SC PLATTI NATALE & C.SNC ESTE INSCRISA IN