Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Firma POZITON distribuie si comercializeaza in Romania vopseaua izolatoare termic VITERM. Vospeaua VITERM este cea mai eficienta solutie de izolare atat pentru mediul rezidential cat si pentru cel industrial. Atat coeficientul de conductivitate termica de 0.0016 W/mK cat si gradul de permeabilitate de 5 perms/inch confirma pe langa restul de proprietati faptul ca acolo unde este aplicata, pelicula VITERM restrictioneaza accesul caldurii la pereti, tavan sau podea si creaza in acelasi timp un strat protector impotriva igrasiei si a mucegaiului. VITERM reduce astfel pierderile prin elementele de constructie si pastreaza temperatura constanta avand o eficienta de pana la 30% fata de izolatiile clasice cu polistiren sau vata.

Izolatiile clasice se rezuma la limitarea pierderea de caldura prin pereti, caldura disipata prin conductie. Pe langa conductivitatea termica redusa izolatiile clasice trebuie sa mai aiba si o grosime corespunzatoare. Aceasta duce in schimb la diminuarea altor proprietati utile: permeabilitatea la vapori de apa, hidrofobia precum si usurinta punerii in opera. Cel mai utilizat izolant, polistirenul expandat, creste absorbtia de apa in perete si duce astfel la umiditate crescuta in camera. In plus, expus la foc devine periculos pentru mediu.

Spre deosebire de izolatiile clasice vopseaua VITERM se aplica foarte usor, pe interior sau exterior. Pe langa conductivitatea termica foarte redusa (efect diminuat totusi de grosimea mica a stratului) VITERM reduce pierderile de caldura prin radiatiile infrarosii ce trec prin perete si ecraneaza contactului aerului cald cu peretele.

Astfel are nenumarate avantaje...

- inlatura igrasia si mucegaiul

- nu permite formarea condensului

- durabilitatea de viata de minim 10 ani

- rezistenta mare la socuri mecanice

- se poate colora dupa dorinta beneficiarului

- salveaza spatiul, reduce grosimea peretelui si sarcina pe fundatie

- nu necesita echipamente speciale pentru punerea in opera si nici alte materiale

- usurinta si simplitate in aplicare, cu pensula, trafaletul sau pulverizare airless

- costuri foarte reduse de inlocuire

- prietenos cu mediul si rezistent la foc
VITERM reduce cheltuielile de incalzire, pe timp de iarna, cu pana la 30% si cheltuielile cu aerul conditionat, pe timp de vara, cu pana la 40%.

In aplicatiile industriale VITERM reprezinta una dintre cele mai bune solutii de izolare termica ce asigura in acelasi timp si protectie anticoroziva, pentru tevi, magistrale, robineti, rezervoare, cuptoare industriale, cisterne, etc.

Pentru izolarea conductelor si rezervoarelor sunt utilizate diverse materiale, cum ar fi vata minerala, spuma poliuretanica, polistiren, etc. Durata de viata a unui astfel de material depinde de cat de bine este izolat de mediu si ca atare, necesita izolari spulimentare de intemperii. Practic sub influenta precipitatiilor si temperaturilor extreme intr-un an sau doi se pierd aproape complet proprietatile izolante, indiferent ca sunt aplicate la suprafata sau in subsol. Resturile polueaza mediul inconjurator, si sunt periculoase pentru sanatatea umana.

Spre deosebire de izolatiile clasice vopseaua VITERM se aplica foarte usor. Pe langa conductivitatea termica foarte redusa, VITERM impiedica coroziunea si ecraneaza contactului aerului/pamantului cu echipamentele.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
4 822 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Vopsea izolatoare termic - Izolare termica de interior si exterior - Izolare termica pentru domeniile rezidentiale si

ULTIMELE PRODUSE ALE SC POZITON SRL

Vopsea izolatoare termic pentru interior / exterior - Viterm T (Viterm - Total)Vopsea izolatoare termic pentru interior / exterior - Viterm T (Viterm - Total)
Vopsea izolatoare termic pentru interior / exterio...
1. Viterm-T se foloseste pentru suprafete interioare si exterioare, tencuite sau netencuite, lemn, materiale ...
RON 22.00
Vopsea izolatoare termic pentru exterior - Viterm XVopsea izolatoare termic pentru exterior - Viterm X
Vopsea izolatoare termic pentru exterior - viterm ...
1. Viterm-X se foloseste pentru suprafete exterioare, fatade, pereti exteriori, etc. Atentie: VITERM-X nu se ...
RON 20.00
Vopsea izolatoare termic pentru interior - Viterm NVopsea izolatoare termic pentru interior - Viterm N
Vopsea izolatoare termic pentru interior - viterm ...
1. Viterm- N se foloseste pentru suprafete interioare, pereti, tavane, pardoseli. Se poate folosi doar pentru elementele ...
RON 19.00
SC POZITON SRL ESTE INSCRISA IN