Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tabara internationala de engleza la University College London

Tabara internationala de engleza la University College London

Tip produs: tabara internationala uk | londra marea britanie | tabara de vara
Producator: Shakespeare School
 

Prezentare Tabara internationala de engleza la University College London

Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Sa locuiesti chiar in centrul uneia dintre cele mai mari metropole europene si sa te plimbi cu celebrele autobuze cu doua etaje? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti engleza la ea acasa, de la profesori nativi?

De toate astea vei avea parte in tabara internationala "University College London".

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la University College London?

-Inveti engleza la Londra, chiar "la ea acasa", cu o echipa de profesori vorbitori nativi, carismatici si prietenosi, care vor face din cursuri o adevarata placere.
-University College London, una dintre universitatile de top din Marea Britanie (in top 10) si cotata pe locul 9 in intreaga lume
-Experimentezi cultura britanica. Timp de doua saptamani, vei locui, vei manca, vei invata si te vei distra alaturi de britanici. Vei trai intr-un campus englezesc, vei deprinde manierele unor "ladies and gentlemen", vei bea ceai englezesc, te vei deprinde cu condusul pe partea dreapta, cu mentalitatea si educatia lor, dar si cu celebra "English weather".
-Te integrezi intr-un mediu multinational. La scoala de vara din Anglia vin tineri din intreaga lume si vei afla cate ceva despre cultura fiecaruia. Iti poti face prieteni din tari precum Spania, Franta, Italia, China, Rusia, Mexic, Brazilia, Ucraina, Polonia, etc. Si cum singurul mod de a comunica va fi engleza, iti vei exersa abilitatile de conversatie si in afara cursurilor!
-Vizitezi celebrele obiective turistice din Londra si din imprejurimi. Nu ratezi Big Ben & the Houses of Parliament, Buckingham Palace sau croazierele pe Tamisa si vizitezi pe indelete British Museum, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds si National Gallery. Iar in weekend pornesti in explorarea altor orase a caror faima a depasit de mult granitele: Oxford, Cambridge, Bath sau Brighton.
-O locatie sigura cu supraveghere permanenta din partea unui adult*
-Profesori specializati in predarea limbii engleze pentru adolescentii straini

Tabara de vara de la Londra, pe scurt:

-Tabara de vara de engleza se adreseaza tinerilor intre 14 si 20 de ani.
-Vei face cursuri de limba engleza acreditate de British Council si de English UK, cu profesori vorbitori nativi de limba engleza si cu colegi din intreaga lume.
-La finalul scolii de vara din Londra vei primi un certificat de absolvire si un raport de evaluare.
-Ca sa te simti ca un adevarat student londonez, vei avea cazare timp de 14 nopti in campusul Universitatii (in camere single cu chiuveta si cu baie comuna). Vei fi chiar in centrul Londrei, la 10 minute de mers pe jos de British Museum si cu acces facil la toate atractiile turistice.
-Micul dejun si cina iti vor fi asigurate tot in campus, iar pranzul in cladirea principala a universitatii (in weekend, cand plecam sa exploram imprejurimile, vei lua pranzul la pachet).
-Vei avea ceva nou, interesant si distractiv de facut in fiecare zi a taberei de vara de la Londra: vizitezi orasul, mergi la disco, la karaoke si intr-o croaziera pe Tamisa, participi la quiz night, international night si ghost walks si poti juca fotbal, baschet si volei.
-Te aventurezi si mai departe de Londra, in doua excursii de o zi. Vei avea de unde alege: Canterbury Cathedral, Oxford, Cambridge, Brighton, Bath, Stonehenge, etc.
-Pe parcursul celor 2 saptamani de scoala de vara in Anglia, nu trebuie sa iti faci griji de nimic: vei avea asigurat transferul de la si la aeroportul Heathrow, vei fi intampinat cu o sesiune de informatii si orientare si vei avea asigurare medicala, de bagaje si la anulare.
-Te va insoti si un group leader cu experienta, care se va asigura ca tu inveti si te distrezi cat mai bine in tabara la Londra.

Te vei intoarce din tabara de la Londra cu multe, multe poze, cu amintiri placute si momente de neuitat, cu prieteni noi si cu un adevarat accent britanic cu care sa te mandresti!

Perioada: 17 Iulie - 31 August 2014
Pret: 1650 GBP
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
109 249 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABARA INTERNATIONALA DE ENGLEZA LA UNIVERSITY COLLEGE LONDON

Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara inte...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Tabara internationala de engleza la Clifton College, AngliaTabara internationala de engleza la Clifton College, Anglia
Tabara internationala de engleza la Clif...
Ti-ar placea sa experimentezi cultura britanica in Bristol? Sa locuiesti intr-unul dintre din cele mai dinamice, ...
Invata engleza in Scotia cu tabara de la University of EdinburghInvata engleza in Scotia cu tabara de la University of Edinburgh
Invata engleza in Scotia cu tabara de la...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Edinburgh? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti ...
Tabara internationala de engleza la Dublin, IrlandaTabara internationala de engleza la Dublin, Irlanda
Tabara internationala de engleza la Dubl...
Vrei sa ai parte de o experienta pur irlandeza? In care iti perfectionezi limba engleza, iti faci noi prieteni din toata ...
Tabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, AngliaTabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, Anglia
Tabara internationala de engleza la St. ...
Ti-ar placea sa ajungi sa vorbesti engleza cu usurinta, exact ca un nativ si sa prinzi frumosul accent britanic?Dar cum ...
Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza l...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere ...
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)
Inca nu ai descoperit America? Alege pe...
Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa ...
USD 2750
Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUATabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA
Tabara internationala de limba engleza l...
Vrei sa vizitezi America, sa iti faci prieteni noi din toata lumea si sa inveti engleza intr-un mod ...
USD 2700