Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, Anglia

Tabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, Anglia

Tip produs: tabara internationala uk | tabara de vara | ascot
Producator: Shakespeare School
 

Prezentare Tabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, Anglia

Ti-ar placea sa ajungi sa vorbesti engleza cu usurinta, exact ca un nativ si sa prinzi frumosul accent britanic?Dar cum ar fi sa iti indeplinesti visul, distrandu-te cum nici n-ai visat, alaturi de prieteni din toata lumea?

Pentru ca la Ascot, intr-un campus superb, dotat cu tot felul de terenuri si sali de sport si de spectacol, vei avea parte de cea mai frumoasa experienta in limba engleza!

De ce sa alegi tabara la St Mary?

- Unde sa aprofundezi engleza mai bine decat in Marea Britanie?
- Vei cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie!
- Vei invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
- Iti vei face prieteni din toata lumea! In tabara internationala de la Ascot vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul!
- Vei cunoaste cultura noilor tai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
- Te vei distra toata ziua! Pe langa cursurile distractive de engleza, vei participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, arts & crafts, petreceri, karaoke, etc.
- Vei vizita cele mai frumoase obiective turistice din Anglia: Londra, Bath, misteriosul Stonehenge, vechiul castel Windsor si multe altele!
- Vei avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un profesor din Romania ca tu sa te simti mereu confortabil

Experienta ta la St Mary, pe scurt:

Programul taberei cuprinde cursuri de engleza, activitati sportive si culturale in campus si vizitarea celor mai importante atractii ale Angliei.

Cursurile de engleza sunt acreditate de British Council si vei obtine o diploma de participare si un raport de progres.

Metodele de pregare difera total de orele obisnuite de scoala, pentru ca se axeaza pe imbunatatirea abilitatilor de vorbire. De altfel, pentru ca vei fi mereu in contact cu colegi din toata lumea, vei exersa engleza in comunicarea cu ei si in afara cursurilor.

Astfel, la finalul celor doua saptamani iti vei imbunatati considerabil fluenta in exprimare, pentru ca vei vorbi toata ziua in engleza!

Si vei intelege ce inseamna sa traiesti ca un elev britanic: vei experimenta gastronomia englezilor, manierele, le vei intelege mentalitatea si te vei bucura de toate facilitatile pe care un elev britanic le are la dispozitie.

Adica un campus foarte foarte intins, plin de terenuri de sport, de Sali de sport, bazine de inot, Sali de spectacol, Sali de calculatoare si spatii de recreere, unde sa te relaxezi alaturi de noii tai prieteni!

Pentru ca in cele doua saptamani de tabara iti vei face prieteni din toata lumea!

Asa ca pe langa cultura britanica, vei avea sansa sa cunosti obiceiurile din Franta, Brazilia, China, Croatia, Rusia, Grecia, Japonia, Africa de Sud, Argentina, etc!

Alaturi de prietenii tai din toata lumea, vei avea parte de toata distractia din campus, dar vei putea si vizita cele mai interesante atractii din Anglia. In program sunt incluse doua excursii de o zi si inca doua excursii de jumatate de zi, iar tu vei putea alege sa vizitezi Londra, Stonehenge, Bath, castelul Windsor si Brighton.
Nu-i asa ca suna grozav?

O vacanta educativa, in care distractia este nelipsita la fiecare pas!
Cu siguranta, te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere si responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Perioada: 14 - 28 Iulie 2014
Pret: 1550 GBP

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la:
[email protected] sau 0755 132 228.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
109 294 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABARA INTERNATIONALA DE ENGLEZA LA ST. MARY SCHOOL, ASCOT, ANGLIA

Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza l...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara inte...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUATabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA
Tabara internationala de limba engleza l...
Vrei sa vizitezi America, sa iti faci prieteni noi din toata lumea si sa inveti engleza intr-un mod ...
USD 2700
Tabara internationala de engleza la University College LondonTabara internationala de engleza la University College London
Tabara internationala de engleza la Univ...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Sa locuiesti chiar in centrul uneia dintre cele mai mari ...
Tabara internationala de engleza la Clifton College, AngliaTabara internationala de engleza la Clifton College, Anglia
Tabara internationala de engleza la Clif...
Ti-ar placea sa experimentezi cultura britanica in Bristol? Sa locuiesti intr-unul dintre din cele mai dinamice, ...
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere ...
Tabara internationala de engleza la Dublin, IrlandaTabara internationala de engleza la Dublin, Irlanda
Tabara internationala de engleza la Dubl...
Vrei sa ai parte de o experienta pur irlandeza? In care iti perfectionezi limba engleza, iti faci noi prieteni din toata ...
Invata engleza in Scotia cu tabara de la University of EdinburghInvata engleza in Scotia cu tabara de la University of Edinburgh
Invata engleza in Scotia cu tabara de la...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Edinburgh? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti ...
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)
Inca nu ai descoperit America? Alege pe...
Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa ...
USD 2750