Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Firma TERMOELECTRIC Pascani este producator de traductoare directe de temperatura si armaturi industriale din 1993 si colaboreaza excelent cu firme mari ale industriei romanesti (Rompetrol, Arpechim, Mittal Steel, Antibiotice, Lafarge, etc.).
Firma are specialisti cu peste 25 de ani de experienta, provenind din colectivul IPA Bucuresti (Institutul de Proiectari si Automatizari), in domeniul automatizarilor industriale, al masurarilor cu traductoare de temperatura, al armaturilor industriale.
Preocuparea constanta a firmei pentru un raport calitate (performanta)-pret superior duce la impunerea ei pe piata de profil. Pentru aceasta s-a implementat tehnologie de ultima ora cu echipamente de la firme de renume in domeniu (General Electric, Schneider, Honeywell, Siemens, etc.).
Incepand cu anul 2007, atentia noastra s-a indreptat si catre cerinta pietei de confectii metalice de inox (balustrade, scari din inox) pentru constructii industriale, obiective publice si constructii private. In paralel am dezvoltat si confectionam mic mobilier din lemn-inox (inox si alte materiale specificate de client) pentru birouri, interioare, etc.

Gama principalelor produse cuprinde :
A. BUCLE DE AUTOMATIZARE COMPLETE (masurare, reglare, monitorizare si achizitie date a proceselor cuprinzand temperaturi, debite, presiuni, etc.):
- sisteme de automatizare cu PLC;
- software de monitorizare si control procese industriale;
B. TABLOURI DE DISTRIBUTIE SI ACTIONARI ELECTRICE
C. TRADUCTOARE DIRECTE DE TEMPERATURA, in cele mai diverse tipodimensiuni: (termocupluri tip J, K, T, S, B, termorezistente: cu elemente sensibile din platina, W100=1.385 sau 1.391 si cupru, W100=1.426)
D. CABLURI DE PRELUNGIRE (compensatie) pentru termocupluri.
E. CABLURI ELECTRICE cu izolatie PVC, ignifugate, cauciuc siliconic, speciale, de semnal, etc.
F. ADAPTOARE PENTRU SEMNAL UNIFICAT pentru termorezistente si pentru termocupluri construite pentru diferite domenii de temperatura si cu diverse semnale unificate de iesire, constructii compacte sau de tablou, etc.
G. ARMATURI INDUSTRIALE (robineti industriali, elemente de etansare tip ERMETO, baterii de robinete).

Societatea noastra este reprezentantul zonal si pentru Moldova al produselor firmei CIMPOACA ELECTRONIK GmbH din Germania care detine in portofoliul de vanzare produse SIEDLE (interfoane - gama larga), SCHNEIDER (senzori de temperatura, umiditate, etc.), VITLAB (consumabile plastic-laboratoare), BURKLE (pompe-gama larga, prelevatoare de probe), KERN (balante) si al produselor firmei OELKLEEN (absorbanti pentru uleiuri si chimicale).
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
1 058 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: termocuple termorezistente - baterii robinete - inox balustrade scari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TERMOELECTRIC SRL

TermorezistentaTermorezistenta
Termorezistenta
Termorezistente miniatura din platina cu dispozitiv de prindere tip baioneta ...
RON 20.00
TermorezistentaTermorezistenta
Termorezistenta
Termorezistenta cu cot pentru medii agresive ...
RON 20.00
SC TERMOELECTRIC SRL ESTE INSCRISA IN