Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Biocalciu dietetic

Biocalciu dietetic

Tip produs: biocalciu dietetic | tiens suplimente nutritive
Producator: Tiens
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Biocalciu dietetic


Biocalciu dietetic




Biocalciu dietetic

Prezentare: Cutie cu 10 plicuri × 10 g. Fiecate pliculet contine 0,36 g de calciu.

Componente principale: Praf enzimolitic de calciu de oase de cornute 23%, vitamine (nicotinamide PP, A, B1, B2, C, D, E), acid pantotenic, microelemente (fosfor, zinc, fier, iod, seleniu, magneziu) grasimi, apa, lapte praf degresat, cacao, aspartam natural, ulei de soia hidrogenizat, maltodextrina, fosfat de potasiu, mono- si digliceride, dioxid de siliciu, lecitina, aromatizant natural de vanilie, praf de dovleac 17%, proteine 12%.

Indicatii terapeutice:
1. Profilactic, in caz de predispozitie ereditara la diabet;
2. La bolnavii de diabet - ca supliment antidiabetic, in paralel cu tratamentul medicamentos (periodic este indicat a se determina glicemia, deoarece prin redresarea functiei pancreasului, necesarul de insulina poate scadea);
3. Ridicarea nivelului de secretie a insulinei;
4. Ca terapie de mentinere a valorii glicemiei in limitele normale;
5. In biocalciul pentru diabet intra o componenta care stimuleaza secretiile pancreasului si controleaza cresterea cantitatii proteinelor specifice la diabetici, izooligomaltoza care stimuleaza proliferarea bacililor biramificati, crescand imunitatea bolnavilor si praf de bostan care scade nivelul zaharului din sange.
6. In pieronefrita acuta, pneumonie acuta, piodernita;
7. Biocalciul pentru scaderea zaharului este recomandat pentru o reglare mai buna a vederii. Amelioreaza activitatea muschiului cilindric al ochiului (cate 1/3 de pachetel inainte de culcare).
8. Biocalciul pentru scaderea zaharului are un efect bun in imbolnavirile sferei genitale la femei (in special in fibroame) si ale sistemului endocrin.
9. Biocalciul pentru diabetici normalizeaza fondul imunitar si hormonal, trateaza osteoporoza si reface lantul hormonal (glanda tiroida, hipofiza, pancreasul, hipotalanusul, glandele sexuale, glandele paratiroide si suprarenale).

Cel mai neplacut lucru in caz de diabet este ca provoaca si alte boli cum ar fi afectiuni ale inimii, scaderea functiilor ficatului, rinichilor care nu mai pot functiona normal. Diabetul scade imunitatea, apar dureri de picioare, ale articulatiilor, boli virale etc. Prin folosirea Biocalciului dietetic, toate aceste simptome dispar. Bolnavii de diabet care vor consuma acest biocalciu, numai dupa 3 zile, vor constata disparitia durerilor de picioare, iar dupa o saptamana va dispare transpiratia excesiva. Peste inca o jumatate de luna isi vor putea controla pofta de mancare, iar peste 20 de zile nivelul de zahar va cobori. Intr-o luna bolnavul va incepe sa arate cu mult mai bine.

Contraindicatii: nu exista contraindicatii absolute. Administrarea cu prudenta copiilor de sub 12 ani.

Administrare:
1. interna: se dizolva continutul plicului intr-o jumatate de pahar cu apa calduta. Se bea dupa mancare sau in timpul activitatii maxime a meridianului intestinului gros (orele 05-07), respectiv subtire (orele 13-15).
2. externa: continutul plicului se dizolva in putina apa calda si se aplica pe portiunea cu celulita, se lasa 30 de minute pana la o ora, ca sa aiba efect. Impachetarea ca la sauna are rezultatul cel mai bun.

Dozare:
- La copii peste 12 ani: doua zile pe saptamana sau la doua zile cate o jumatate plic.
- La adulti: de 4 ori pe saptamana sau la doua zile cate un plic.
- In programele de slabire: 2 zile pe saptamana cate 2 plicuri pe zi, sau zilnic 1 plic.

Durata curei: 2-3 luni.

ATENTIE: acest produs nu inlocuieste nici un medicament/remediu si ambalajul poate sa difere de cel ilustrat!
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
188 383 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: masaj - beurer - scaune