Inscrie firma »
 

Prezentare Turbo Consult SRL

Specialisti provenind de la INCDT COMOTI Bucuresti, cu experienta in gestiunea de proiecte complexe. Asiguram toata gama de servicii din domeniul cogenerarii industriale cu echipamente de marca - calitate garantata, preturi mici, asiguram finantare la cerere. Referinte despre calitatea serviciilor de la Termica Botosani, SNP-Schela Suplacu de Barcau.

Turbo Consult participa activ la procesul de retehnologizare si modernizare a industriei romanesti, prin introducerea echipamentelor si tehnologiilor performante specifice domeniului motoarelor cu turbina cu gaze.
Experienta acumulata in domeniul masinilor paletate de inalta turatie a permis specialistilor Turbo Consult realizarea unor familii de electrocompresoare si electrosuflante centrifugale de aer si compresoare centrifugale de gaze (brevete de inventie in nume personal).
Aplicatiile industriale ale motoarelor cu turbina cu gaze s-au concretizat in grupuri de putere aeroderivative, turbocompresoare de gaze si centrale termoelectrice cogenerative.
Activa in domeniul cercetarii romanesti si detinand capacitati deosebite de proiectare, productie, experimentare si testare, Turbo Consult asigura pentru toate echipamentele comercializate, o maxima siguranta �n functionare si o inalta fiabilitate.
Turbo Consult asigura asistenta tehnica necesara instalarii si intretinerii pentru toate echipamentele furnizate, acordand activitatii de service si postgarantie o atentie maxima.
Reputatia Turbo Consult este cladita pe calitatea produselor si serviciilor oferite.
Sistemul calitatii corespunde standardului international de referinta SR EN ISO 9001, fiind certificat de organisme internationale pentru firmele reprezentate.
Prezenta activa in acest sector important al industriei se datoreaza adaptarii rapide la schimbare, raspunsului eficient si concret la solicitari, managementului eficient, precum si cooperarea cu partenerii interni si din strainatate.
Calitatea, tehnologia inalta si promptitudinea sunt esenta politicii in afaceri a Turbo Consult.
PREZENTARE Turbo Consult SRL
LIGHT
MEMBER
Turbo Consult SRL
2 641 accesari
Persoana de contact: Marin ENE
Adresa postala: Calafat 72
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021-212.21.59
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Echipamente de extractie

ULTIMELE PRODUSE ALE TURBO CONSULT SRL

Oferta firmei Turbo Consult SRL nu contine nici un produs sau serviciu