Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

Existam! Ca si o paranteza firma WEDAS a luat nastere in anul 2003, ca magazin de cadouri personalizate. De-a lungul anilor - intr-un ritm accelerat -, din atelier am devenit agentie publicitara cu productie proprie, iar din 2007 suntem companie importatoare de produse publicitare cu stocuri reale si cu livrare in timp util pentru clientii nostrii.

Ne mandrim sa fim distribuitori Fruit of The Loom, Impression, The Catalog, Present Perfect si a altor branduri cu renume, in aceleasi timp avem stocuri de produse promotionale importate direct din China.

WEDAS totusi este o companie independenta, cu servicii de personalizare complete, ce realizeaza lucrari de promovare atat pentru companii cat si pentru societati non-profit. Totodata servim cu respect si confidentialitate si agentiile de publicitate.

Oferim servicii complete de tipografie offset si digital (de la conceperea logo-ului, carti de vizita, foi cu antet, afise, cataloage si mape de prezentare); listari indoor, cat si outdoor: mesh, backlite, frontlite, sisteme de afisare profesionale (roll-up, pop-up banner, etc.); servicii serigrafice (textile promotionale); tampografie (instrumente de scris); broderie (camasi, geci), gravura laser, termotransfer si sublimare.

Suntem totodata producator de Display-uri POSM de cea mai inalta calitate: display pentru PET-uri, sticle, produse alimentare, produse auto-moto, brosuri, cataloage, des intalnite in magazine, supermarketuri sau outdoor ajutand vizitatorul sa obtina informatii despre produsele ofertate si producatorul in promovarea marfii, utilizand eficient spatiul existent in magazin.

Astazi in 2010, suntem o agentie capabila sa gestioneze orice fel de client gratie know how-ului si experientei dobandite. Intotdeauna am avut clienti de la care am invatat cate ceva despre cea ce inseamna servicii utile si folositoare.
Ne mandrim cu un portofoliu bogat, clienti satisfacuti si o echipa tanara si devotata profesiei.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
1 013 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: promotionale - pix - tricou

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SOLUTII IN AFACERI WEDAS SRL

Tricou bumbac Fruit Of The LoomTricou bumbac Fruit Of The Loom
Tricou bumbac fruit of the loom
Tricouri marca Fruit Of The Loom, model Valueweight T si Lady-Fit Valueweight T, 100% bumbac - inscriptionate!!! ...
Sapca baseballSapca baseball
Sapca baseball
Sepci baseball subtiri, 5 panele, 100% bumbac - inscriptionate! ...
SC SOLUTII IN AFACERI WEDAS SRL ESTE INSCRISA IN