Zahar bio de trestie auriu
Producator: Petras BioPrezentare Zahar bio de trestie auriu
Zahar bio de trestie auriu
Ingrediente : 100% zahar de trestie de zahar*
* ingrediente din agricultura ecologica
Zaharul de trestie Petras Bio provine de la o cooperativa bio braziliana cu 38 de ferme si 14.000 ha, care incearca sa armonizeze aspecte sociale, de protectie ale mediului si economice.
Zaharul auriu se caracterizeaza printr-o dulceata blanda, ce nu acopera gustul altor ingrediente cu care se amesteca.
De aceea se potriveste bine la indulcitul ceaiurilor si in biscuiti, prajituri si budinci.
Origine : Brazilia
Tort fara gluten de coacaze
Ingrediente pentru 12 bucati:
Pentru aluat:
50g de martipan crud200g de faina fara gluten60g de zahar80g de untun ouPentru umplutura:
5 albusuri200g de zahar fin125g de migdale macinate500g de coacaze rosiiMartipanul se taie cuburi. Intr-un castron se amesteca faina, zaharul, cuburile din martipan, untul, si oul. Din aluat se formeaza o sfera, care se infasoara in folie de plastic si se lasa 30-60 de minute in frigider.
Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade si se pune hartie de copt intr-o forma de tort. Aluatul se scoate din folie. Se pune in forma de copt si se formeaza marginea.
Pentru umplutura, se bat bine albusurile, iar zaharul se adauga treptat. Se bate in continuare, pana cand bezeaua sta tare. Se adauga migdalele. Se aleg coacazele, se spala, se usuca si se indeparteaza coditele. O treime din bezeaua de albus obtinuta se toarna peste tort. Cu restul, se amesteca coacazele si se intinde deasupra.
Tortul se coace 50 de minute. Partea superioara trebuie sa devina usor maronie. Se lasa la racit pe un gratar si se serveste proaspat.
Tag-uri: Zahar bio din trestie, zahar, trestie, zahar din trestie, zahar bio, produse bio, ecologic, natural, produse organice, mancare bio, alimente bio, indulcitori, indulcitori bio, produse zaharoase, Petras Bio, produse Petras Bio, producator Petras Bio
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: