Ulei bio de floarea soarelui fin
Producator: RapunzelPrezentare Ulei bio de floarea soarelui fin
Ingrediente : Ulei obtinut din seminte de floarea soarelui*, presate la rece, dezodorizat.
*provin din agricultura ecologica
Origine : Germania
Usor la gust, ideal pentru maioneza si dressing pentru salate.
Chifle fara gluten cu masline
Ingrediente pentru 8 bucati:
300g faina fara gluten1/2 cub drojdie proaspata1/2 lingurita zahar1 lingura ulei de floarea-soarelui1 lingurita sare6 linguri masline verzi maruntite1-2 linguri ulei de masline2 linguri nuci maruntiteSe pune faina intr-un castron si se face o adancitura la mijloc, in care se adauga drojdia faramitata si zaharul. Peste, se toarna 70ml de apa calduta, iar drojdia si zaharul se amesteca cu o parte din faina. Se lasa la omogenizat 5-10 minute.
Se adauga 140ml de apa calduta, ulei si sare, din care se prepara cu mixerul, in cca 5 minute, un aluat omogen. Se adauga maslinele. Din aluat se formeaza opt chifle plate, care se asaza in tava captusita cu hartie de copt.
Cuptorul se incalzeste la 50 de grade, apoi se opreste. Tava se asaza in cuptor, deasupra se introduce un gratar acoperit cu un prosop umed, iar chiflele se lasa 30 de minute la dospit. Tava si gratarul se scot din cuptor, iar acesta se preincalzeste la 230 de grade. Chiflele se ung cu ulei, iar deasupra se presara nuci.
In cuptor se asaza un vas cu apa, iar chiflele se coc 30 de minute pe gratarul din mijloc.
Tag-uri: Ulei bio de floarea-soarelui, ulei, ulei bio, floarea-soarelui, produse bio, alimente bio, mancare bio, organic, ecologic, bio, produse Rapunzel, producator Rapunzel
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: