Tagliatelle bio cu spanac
Producator: Petras BioPrezentare Tagliatelle bio cu spanac
Tagliatelle bio cu spanac
Ingrediente: faina de grau dur*, spanac 2%*
* ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice
Timp de fierbere : 4 minute
Contine gluten.
Pastele fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade**.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor.La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind \"al dente\".
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile,astfel incat substantele nutritive raman nemodificate,fapt care imbunatateste gustul.
Tag-uri: Paste fainoase bio - tagliatelle, paste, taitei, fidea, produse bio, paste si semipreparate, produse de panificatie, produse organice, ecologic, natural, bio, alimente bio, mancare bio, Petras bio, produse Petras bio, producator Petras bio
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: