Secara bio integrala
Tip produs: alimente bio | cereale bio | faina integrala bio din amestec de cerealeProducator: Longevita
Prezentare Secara bio integrala
Valoarea nutritiva a secarei este asemanatoare cu cea o graului, cu doua exceptii importante. Contine mult mai multe fibre si mult mai putin gluten, astfel ca painea de secara nu creste foare mult si tinde sa fie mult mai grea decat painea de grau, insa pentru cei care nu au boala celiaca, ci doar reactii adverse la gluten, secara este de obicei tolerata. De obicei, secara creste in conditii de clima rece, astfel ca painea de secara este obisnuita in Scandinavia, Rusia si nordul Germaniei.
Cele mai multe sortimente de paine de secara sunt un amestec de faina de ovaz si grau.
Se consuma cel mai bine ca paine sau ca pesmet.
Boabele de secara contin in medie, 13% proteine, 2% grasimi, 2,5% celuloza, 80% hidrati de carbon, substante minerale, vitaminele B1, B2, PP
Gramaj: 500g
Ingrediente: 100% secara integrala
Tag-uri: Secara bio integrala, secara, secara bio, cereale, cereale bio, produse bio, alimente bio, mancare bio, organic, ecologic, bio, produse Solaris, producator Solaris
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: