Prajitura fara gluten "Pausa Ciok"
Tip produs: prajitura fara gluten | fara gluten | prajituri fara glutenProducator: Dr. Schar
Prezentare Prajitura fara gluten "Pausa Ciok"
Prajitura fara gluten invelita in ciocolata cu crema de lapte.
Produs dietetic indicat in diete fara gluten.
Gramaj: 350g (10x35g )
Ingrediente: Zahar, grasimi vegetale, oua, sirop de glucoza-fructoza, faian de orez, margarina ( grasimi vegetale, apa, emulgator: E-741, sare, arome ), amidon de porumb, lapte praf degresat, lapte condensat indulcit ( lapte, zahar ), faina de porumb, amidon de orez, cacao degresata 1,8%, dextroza, emulgator: E-741 si lecitina din soia, stabilizator: sorbitol, fibre de cicoare, agenti de crestere: E-575, hidrogen carbonat de sodiu, agent de ingrosare: guma xantan, faina de carob, sare, arome.
Valori nutritive/100g:
Valoare energetica: 434kcal ( 1821kj )
Proteine: 3,9g
Carbohidrati: 62,5g din care zaharuri: 35,3g
Grasimi: 18,7g din care saturate: 12,7g
Fibre: 0,6g
Sodiu: 0,13g
Tag-uri: Prajitura fara gluten Pausa Ciok, prajitura, prajituri, prajitura fara gluten, prajituri fara gluten, produse fara gluten, alimente fara gluten, celiachie, boala celiaca, produse Dr. Schar, producator Schar
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: