Paine taraneasca fara gluten"Casereccio"
Tip produs: fara gluten | produse fara gluten | paine fara glutenProducator: Dr. Schar
Prezentare Paine taraneasca fara gluten"Casereccio"
Paine taraneasca fara gluten.
Produs dietetic indicat in diete fara gluten.
Gramaj: 240g
Ingrediente: Apa, amidon din porumb, faina de orez, faina de hrisca, sirop de orez, fibre vegetale, amidon din orez, ulei vegetal, proteine izolate din soia, zahar, sare, agent de ingrosare: E-464, drojdie, acid tartarico.
Produsul nu contine lactoza.
Painea taraneasca fara gluten este buna si fara sa fie incalzita.
Acest produs este ambalat in conditii de siguranta.
Valori nutritive/100g:
Valoare energetica: 218kcal ( 922kj )
Proteine: 3,5g
Carbohidrati: 43,1g din care zaharuri: 3,0g
Grasimi: 3,5g din care acizi grasi saturate: 0,5g
Fibre: 5,7g
Sodiu: 0,6g
Tag-uri: Paine taraneasca fara gluten Casereccio, paine, paine taraneasca, paine taraneasca fara gluten, produse fara gluten, alimente fara gluten, celiachie, boala celiaca, produse Dr. Schar, producator Dr. Schar
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: