Miere bio de salcam Apidava
Producator: ApidavaPrezentare Miere bio de salcam Apidava
Miere bio de salcam Apidava
Gramaj: 500g
Producator: Apidava
Inimi fara gluten cu miere:
Ingrediente pentru cca 50 de bucati:
100g de miere200g faina de hrisca100g de migdale taiate½ lingurita condiment pentru turta dulce125g de unto lingurita de cacao50g de ciocolata amaruiefaina de orez pentru suprafata de lucru
Intr-o oala se incalzeste mierea, pana cand devine lichida. Se lasa putin la racit.
Se toarna mierea intr-un castron. Se adauga faina de hrisca, migdalele, condimentul pentru turta dulce, untul si cacaua si se framanta cu mixerul un aluat omogen. Acesta se framanta apoi cu mana, se infasoara, in folie de plastic si se lasa 30 de minute la rece.
Se tapeteaza doua tavi cu hartie de copt, iar cuptorul se preincalzeste la 160 de grade. Aluatul se intinde intr-o grosime de cca 3 mm pe o suprafata de lucru presarata cu faina, si se decupeaza inimi cu ajutorul unei forme. Inimile se asaza pe tavi si apoi se coc cca 12 minute, pe rand, pe gratarul din mijloc al cuptorului ( sau impreuna, la 140°C in cuptor cu aer fierbinte recirculat ). Inimile se lasa la racit.
Ciocolata se topeste pe baia de aburi fierbinte, apoi se orneaza biscuitii. Inimile de miere se lasa la uscat.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: