Faina integrala de hrisca 1kg
Producator: SolarisPrezentare Faina integrala de hrisca 1kg
Faina integrala de hrisca 1kg
Hrisca macinata pe moara cu pietre, la viteza mica, asigurand astfel proprietati superioare fata de macinarea pe moara industriala.
Gramaj: 1000g
Producator: Solaris
Prajitura fara gluten cu rubarba
Ingrediente pentru opt bucati:
300g de rubarba260g de unt100g de miere3 oua, un varf de sare2 plicuri de zahar vanilat100g faina de hriscacate 50g faina de orez, amidon de porumb si amidon de cartofi3 lingurite de praf de copt cu tartrat de potasiu50g budinca de orez macinat50g faina de malai75g de zahar1/2 lingurita de scortisoara macinataunt pentru forma de coptzahar pudra pentru presarat
Rubarba se spala, se rupe partea tare exterioara si se taie in bucati de 1 cm. Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade, iar intr-o forma de copt paine se pune hartie de copt. Marginea se unge cu unt.
180g de unt se amesteca cu mierea pana devine spuma. Ouale se incorporeaza treptat. Se adauga sarea si un plic de zahar vanilat. Jumatate din faina de hrisca, faina de orez, amidonul si praful de copt se amesteca intr-un alt castron, apoi se adauga treptat peste compozitia de unt, miere si oua. Aluatul se toarna in forma de copt, iar bucatile de rubarba se distribuie deasupra.
Pentru ornare, se framanta restul de faina de hrisca, budinca de orez, faina de malai, zaharul, un plic de zahar vanilat, scortisoara si restul de unt, iar compozitia se intinde peste rubarba. Prajitura se coace 30-40 de minute pe gratarul din mijloc al cuptorului preincalzit. Se lasa la racit, se scoate din forma de copt, si deasupra se presara zahar pudra.
Tag-uri: Faina integrala de hrisca 1kg, fainuri, hrisca, fainuri integrale, cereale, hrisca integrala, seminte, produse naturale, alimente naturale, mancare naturala, produse Solaris, producator Solaris
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: