Inscrie firma »
 

Prezentare P*****************

Riscossa S.a. Producator italian de paste de grau dur cu traditie de familie, cu retete unice din 1902.

Societatea comerciala Riscossa S.a. produce si exporta in peste 85 de tari produse alimentare, din Italia la preturi de fabrica, in regim engros. Onoram comenzi, in cantitati cuprinse intre 1 si 50 de tone pe sortiment de produs. Produsele exportate sunt insotite la livrare de traduceri autorizate si Certificate de Conformitate Europene.

Prezentare firma:

Firma noastra este situata in Corato Italia , in apropierea orasului Bari. Domeniul de activitate este paste din grau dur. Fabrica de paste fainoase are un concept modern, automatizat, cu tehnologie Buhler cu retete exclusive noastre. Productivtatea este de 500 tone/zi, productie care se ambaleaza atat la pungi mici 500g , cat si la 3kg. Fabrica are inclus in fluxul tehnologic controlul tehnic al calitatatii, acesta fiind automatizat, incat mana omului este practic absenta in generarea oricarui tip de erori. De asemenea, firma noastra este autorizata ISO, DNV, ICEA, HCCP si HALAL. Modelele de paste fainoase pe care le putem produce sunt: spirale, melci mari, melci mici, melci mici striati, scoici mari, scoici mici, inele, fidea, orez, tuburi mari, tuburi medii, tuburi mici, gnocchi de cartof, spaghette, taitei, paste de grau integral, paste bio, paste cu spanac, paste cu ou, paste trafilati in bronz gourmet, canelloni, lasagne, produse de patiserie, biscuiti, biscuiti integrale, biscuiti cu ciocolata, biscuiti cu lapte si miere, biscuiti sicilieni, sosuri, sos din carne, sos bolognese, sos cu ciuperci, sos picant, sos de tomate cu busuioc, sos cu masline si capere, sos pesto verde genovese, ulei extravirgin de masline, otet balsamic, sos tomate, sos de rosii, sos de rosii pentru pizza, faina 00, faina 00 pentru prajituri, faina 00 pentru pizza, orez carnaroli superfin, orez parboiled, orez fin ribe, orez arborio superfin, gnocchi de cartofi.
110 ani de activitate inseamna pentru Riscossa un obiectiv ambitios, faptul ca sunt numai cateva companii italiene care se poate lauda si, mai presus de toate, o mostenire de experienta pentru a utiliza pentru a ajunge la noi culmii. Dragostea pentru munca noastra, calitatea pastelor noastre, si grija pentru clienti au fost, sunt si vor fi intotdeauna principiile de baza ale eticii noastre de afaceri.
PREZENTARE P*****************
MEMBRU
GRATUIT
P*****************
1 057 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paste fainoase - Ulei - Biscuiti

ULTIMELE PRODUSE ALE PETER V. ANA MARIA

Oferta firmei Peter V. Ana Maria nu contine nici un produs sau serviciu