Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tabara de Limba Chineza in China

Tabara de Limba Chineza in China

Tip produs: Tabara | Limba Straina | Limba Chineza
Producator: EF Education First
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tabara de Limba Chineza in China

Introduceti descrierea produsului aici...Qdays Educational ofera cursuri de limba chineza intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ.

Alege sa studiezi, sau sa-ti perfectionezi limba chineza intr-unul din multele campusuri EF din Franta. EF Education First este cel mai mare operator de scoli de limbi straine din lume. Infiintata in 1965, EF Education First reuseste sa se foloseasca pe deplin de experienta acumulata in aplicarea unor standarde inalte de siguranta si calitate - atat in predare cat si in serviciile turistice oferite (cazare, masa, activitati)

Cursurile sunt complet personalizabile, elevii alegand intre:

Destinatii captivante: Beijing sau Shanghai

Numar de ore: 20 de ore de chineza pe saptamana, 26 de ore de chineza pe saptamana, sau 32 de ore de chineza pe saptamana.

Cursuri de interes special: in functie de hobby-urile si pasiunile fiecarui elev, cursurile includ de la 4 la 10 ore de interes special, in care limba chineza este combinata cu lectii de arta, de business, de cultura si nu numai.

Cazarea: se poate face in familii gazda (inclus in pretul pachetului) sau in caminele sau campusurile EF. Scolile sunt in apropierea caminelor, iar locatiile folosite de EF sunt intotdeuna in zonele cele mai interesante ale oraselor.

Activitati la destinatie: activitati diferite si variate in fiecare zi! Echipa din fiecare scoala EF se ocupa de gasirea celor mai interesante activitati, astfel incat elevii sa ajunga sa se cunoasca cat mai repede, si sa interactioneze cat mai mult, reusind totodata sa-si exerseze limba.
Scolile EF functioneaza pe toata perioada anului ca scoli de limbi straine, acest lucru dand oportunitatea angajarii profesorilor full time ceea ce inseamna timp si bani investiti in pregatirea acestora pentru cerintele elevilor ne-vorbitori nativi de limba.

Preturile pentru o vacanta la una dintre scolile EF din China incep de la 1258 USD, si includ cazarea, un pachet de 16 mese pe saptamana si 20 de ore de curs de limba chineza.

Contactati-ne acum, si veti beneficia gratuit de consultanta din partea unui membru al echipei Qdays Educational pentru a gasi varianta potrivita pentru Dvs sau pentru copii Dvs.
Cursurile incep in fiecare zi de luni, in functie de curs si destinatie. Disponibilitatea trebuie verificata inaintea rezervarii. Qdays Educational este agent oficial EF Education First. Qdays Educational nu practica comisioane ascunse sau administrative.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 980 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curs engleza - tabere strainatate - educatie

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABARA DE LIMBA CHINEZA IN CHINA

Tabara de Limba Engleza in AngliaTabara de Limba Engleza in Anglia
Tabara de Limba Engleza in Anglia
Qdays Educational ofera cursuri de limba engleza intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ. ...
USD 914
Tabara de Limba Franceza in FrantaTabara de Limba Franceza in Franta
Tabara de Limba Franceza in Franta
Qdays Educational ofera cursuri de limba franceza intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ. ...
USD 1430
Tabara de Limba Spaniola in SpaniaTabara de Limba Spaniola in Spania
Tabara de Limba Spaniola in Spania
Qdays Educational ofera cursuri de limba spaniola intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ. ...
USD 1258