Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Suntem partener autorizat GEALAN ROMANIA, membra a grupului de firme GEALAN FENSTER SYSTEME GmbH. GEALAN ROMANIA este liderul pietei in Romania, certificata atat ISO 9001, cat si ISO 14001, calitatea produselor permitandu-i astfel sa exporte in Germania, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Moldova.

Calitatea exceptionala a tamplariei fabricate de noi(cu profile Gealan si feronerie Selve/ Roto NT/ G-U Germania, armatura din otel zincat de minim 1.5 mm pentru profilele albe si 2 mm pentru profilele colorate), personalul calificat, linia de fabricatie - URBAN si PERTICI, preturile fara concurenta si experienta sunt atuurile firmei noastre.

PRODINVEST GRUP este membra a PATRONATULUI PRODUCATORILOR SI MONTATORILOR DE GEAMURI, FERESTRE SI FATADE, a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 si OHSAS 18001:1999 cu certificare din partea firmei CERTIND, este in curs de implementare ISO 14001 : 2005 si de obtinere a marcajului CE.

Cu un efectiv de cca 25 angajati, Prodinvest Grup efectueaza: productie tamplarie PVC GEALAN si aluminiu, mobilier; UMBRIRE PENTRU INTERIOR: jaluzele orizontale si verticale simple/ ondulate, rolete, plisse, magic light, fantasy, roman shade; UMBRIRE PENTRU EXTERIOR: marchize, copertine retractabile, usi garaj, automatizari usi-porti.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Prodinvest Grup.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de acestia.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
708 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: termopan - pvc - termoizolant

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PRODINVEST GRUP 99 SRL

Oferta firmei SC PRODINVEST GRUP 99 SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC PRODINVEST GRUP 99 SRL ESTE INSCRISA IN