Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

TECMED PLUS SRL a fost infiintata in 2002 cu scopul de a continua promovarea si dezvoltarea produselor firmei Boston Scientific Corporation, cu care exista un parteneriat din 1999. Din 1999 pana in prezent, noi am reprezentat singurul distribuitor autorizat al lui Boston Scientific pe teritoriul Romaniei.
Boston Scientific Corporation este unul din leader-ii mondiali in domeniul dispozitivelor si echipamentelor medicale pentru aplicatii minimal invazive. Bugetul sau de cercetare & dezvoltare depaseste cifra de 1 Miliard USD / an, iar portofoliul de brevete si patente este considerat unul dintre cele mai valoroase la ora actuala. Rigurozitatea cu care isi construieste studiile clinice care stau la baza dezvoltarii produselor sale l-au facut sa fie desemnat leader in medicina bazata pe rezultate clinice relevante.
Din 2005 am inceput colaborarea si cu firma italiana GEM SRL, producatorul unui adeziv sintetic unic cu proprietati hemostatice exceptionale - GLUBRAN2 -, cu spectru larg de aplicatii in chirurgia deschisa, laparoscopie si embolizari endovasculare. De asemenea, un nou adeziv din familia dezvoltata de GEM SRL - GLUBRANTISS - se adreseaza ranilor superficiale, fiind utilizat cu precadere in situatiile cand se doreste evitarea urmelor lasate de suturi sau clipsuri (chirurgie plastica, pediatrie, rani care nu trebuiesc bandajate sau obturate, zone care vor fi supuse contactului cu apa si care nu pot fi bandajate etc.).
TECMED PLUS SRL beneficiaza de experienta actionariatului de aproape 28 de ani in domeniul echipamentelor si dispozitivelor medicale, precum si de o intelegere profunda a capacitatii acestora de a corespunde cerintelor actului medical. Aceste cunostinte ne-au ajutat sa purtam un dialog profesional cu partenerii nostri si sa adoptam o strategie care sa permita accesul la materiale de cea mai buna calitate, cu un suport clinic exceptional, atat unitatilor sanitare specializate cat si persoanelor fizice care si-au dorit produse in care sa aiba incredere si care sa le ofere siguranta si predictibilitate pe termen lung.
Pe langa activitatile comerciale, TECMED PLUS SRL - in calitate de distribuitor autorizat - colaboreaza cu firmele producatoare la supravegherea calitatii dispozitivelor medicale vandute pe teritoriul Romaniei prin punerea in practica a procedurilor de actiune implicate de sistemul de asigurare al calitatii cat si de legislatia Comunitatii Europene referitoare la trasabilitatea produselor medicale. Aceste actiuni au ca scop evitarea ca materiale neconforme cu specificatiile producatorilor sa fie utilizate pe pacienti, iar cazurile in care apar discrepante sa fie aduse la cunostinta factorilor de decizie competenti, constituind baza de modificare si imbunatatire inclusiv a tehnologiilor de fabricatie.
In acest scop, dorim sa atragem atentia atat unitatilor medicale cat si persoanelor (fizice sau juridice) care doresc achizitia de dispozitive medicale asupra riscurilor ce decurg din procurarea acestora prin canale neautorizate de producatori. Un produs procurat dintr-o sursa neautorizata poate face parte dintr-un lot care ar fi trebuit retras de pe piata, sau care are nevoie de instructiuni suplimentare pentru o utilizare optima.
Desi extrem de rar, se intalnesc cazuri cand comportamentul produselor nu corespunde specificatiei producatorului, iar consecintele finale sunt din pacate suportate de pacient si medicul operator. Producatorii mari - cum este si Boston Scientific -, care au vanzari de milioane de dispozitive se lovesc in mod cert de astfel de situatii si au nevoie sa ia masuri corective cu aplicare sigura si eficienta in teren (de ex., inlocuirea gratuita a dispozitivului). Pentru aceste masuri ei se bazeaza pe parteneriatul cu firmele de distributie riguros selectate.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
264 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente medicale - echipamente medicina

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TECMED PLUS SRL

Oferta firmei SC Tecmed Plus SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC TECMED PLUS SRL ESTE INSCRISA IN