Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
SFAeco Profesional, spalare si ceruire auto fara apa

SFAeco Profesional, spalare si ceruire auto fara apa

Tip produs: Spalare ecologica | spalare in parcare | spalare fara apa
Producator: Marea Britanie
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare SFAeco Profesional, spalare si ceruire auto fara apa

Curata, Ceruieste, Protejeaza, Lustruieste, Stralucire de showroom

De acum gata cu mizeria, spuma, pierdere de timp si cost deplasare, simplu sprayati si stergeti cu laveta de microfibra si obtineti curatenie, protejarea vopselei si luciu de showroom oriunde, oricand in 15-30 minute. Un flacon ajunge pana la 6 spalari auto clasa medie.

SFA ECO PROFESIONAL Este Nou mod, ecologic, de spalare folosit pentru curatire, lustruire, protejare a oricarei parti exterioare pentru masina, motocicleta, barca, rulota, avion, fara a utiliza apa. Aceasta formula unica placut parfumata permite spalarea completa a exteriorului masinii oricand , oriunde, fara utilizare de apa , obtinand o stralucirea de showroom.

SFA ECO PROFESIONAL face mai mult decat sa curate , lustruiasca si sa protejeze masina Dumneavoastra , acesta revitalizeaza si scoate in evidenta pigmentii naturali stralucitori de culoare de la vopseaua masinii si o protejeaza de ambele cauze de degradare: elementele nocive naturale si produse nocive.

Cum lucreaza: Produsul ECO PROFESIONAL incapsuleaza si emulsioneaza instantaneu particulele de murdarie , formand o bariera de siguranta intre mizerie si vopsea, prevenind contactul cu suprafata masinii, permitand lavetei de microfibra sa absoarba si ridice amestecul lichefiat de pe suprafata fara zgarierea vopselei. Ingredientele speciale ofera de asemenea o bariera de protectie anti statica, conferind o stralucire remarcabila. Murdaria adera mai greu pe supafata astfel spalata, masina ramanand curata mai mult timp

SFA ECO PROFESIONAL contine: agenti speciali de umezire, lubrifianti, polimeri speciali unici pe baza de apa, ingredienti de protectie, alti ingredientii. CONTINUT ZERO de petrol, derivate petrochimice, hidrocarburi pe baza de petrol, metale grele, solventi si non aerosoli.

Utilizare: Cu minim efort stralucire de showroom este creata instantaneu pe suprafata exterioara vopsita, geam, oglinzi, suprafete cromate, cauciuc, plastic, vinilin , aliaje, roti, lemn si va ajuta sa protejati mediul. La interior rezultate uimitoare se obtin pe plastic , lemn, oglinzi , portiere.

Cantitate:Un flacon de 480 ml poate fi utilizat in medie pentru 6 spalari fara apa, fata de utilizarea a 150 litri apa pentru o spalare clasica.

SALVATI BANI, SALVATI APA, SALVATI TIMP SI CREATI O STRALUCIRE DE SHOWROOM

Pentru operatiuni comerciale aplicati pentru informatii la Distributie

Mod de utilizare: Agitati flaconul inaintea utilizarii. Pulverizati de cateva ori pe laveta de microfibra pliata si pe masina( 0,6x0,6m). Stergeti usor cu laveta umezita anterior, indepartand murdaria.Imediat lustruiti cu a 2-a laveta uscata suprafata stearsa. Stergeti numai umed pe umed. Continuati procesul PULVERIZARE, STERGERE, LUSTRUIRE pe intreaga suprafata. Utilizati 2 lavete de microfibra una pentru curatare si una pentru lustruire. Nu le inversati! Cruste de noroi, nisip se prespala cu apa.(Pentru a nu irosi solutie evitati sa pulverizati in exces.) A NU SE FOLOSI: pe suprafete poroase, materiale textile, pedale.Pentru acestea se recomanda ECO UNIVERSAL.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
2 225 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: spalare fara apa - spalatorie mobila - spalare in parcare

PRODUSE ASEMANATOARE CU SFAECO PROFESIONAL, SPALARE SI CERUIRE AUTO FARA APA

Produs ecologic de spalare auto fara apa, SFAeco UniversalProdus ecologic de spalare auto fara apa, SFAeco Universal
Produs ecologic de spalare auto fara apa...
SFAeco Universal, Curatitorul Universal va ofera libertatea de a spala, curata si proteja in intregime vehiculul ...
RON 18
Pachet cu 2 Lavete microfibra pentru Spalare fara ApaPachet cu 2 Lavete microfibra pentru Spalare fara Apa
Pachet cu 2 Lavete microfibra pentru Spa...
Lavete microfibra de inalta calitate fac mai usoara curatarea si lustruirea masinii fara grija la zgarieturi sau semen ...
RON 15
Sfaeco Ingrijire anvelope, Produs ecologic protectie la UV bord, pieleSfaeco Ingrijire anvelope, Produs ecologic protectie la UV bord, piele
Sfaeco Ingrijire anvelope, Produs ecolog...
SFA Eco Ingrijire Anvelope face parte din gama de produse fara utilizarea apei, este ecologic ºi usor de ...
RON 31

SFAECO PROFESIONAL, SPALARE SI CERUIRE AUTO FARA APA ESTE LISTAT IN: