Inscrie firma »
Masaj tantric

Masaj tantric

Tip produs: masaj tantric | massage erotic | erotic masaj
Producator: sakura
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Masaj tantric

Cunoasterea adevarata a traditiei tantrice este foarte restransa in zilele noastre. Astfel, aceasta notiune genereaza diverse opinii si neintelegeri- set de exercitii sexuale, sex fara limite etc.

Tantra inglobeaza de fapt tehnici si concepte stravechi care se refera nu doar la sexualitate, ci si la existenta fiintei umane in integralitatea ei, facand din aceasta o abordare cu adevarat revolutionara (pentru cei care o inteleg si o practica).

Disciplina pe care o pretinde confera in schimb o intensitate a trairilor si o constiinta dincolo de obisnuitul de zi cu zi. Prin practicile tantrice inveti sa te accepti total, inclusiv propria sexualitate intr-un mod armonios.

Energia sexuala este in zilele noastre fie neglijata, reprimata, ducand la frigiditate, fie este considerata un aspect tabu, rusinos, ajungandu-se in extrema cealalta, a perversitatii.

Omul modern poate descoperi cu surprindere ca atentia corespunzatoare pe care o acorda propriei sale energii erotice, intelegerea valorii acesteia, utilizarea si controlarea ei reprezinta un izvor de magie, extaz, sanatate, longevitate si este o cale sublima de a oferi si a primi iubire.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
446 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: masaj erotic - masaj tantric - masaj G spot