Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
HOLICAN

HOLICAN

Tip produs: holican tiens tianshi | resveratrol | produs natural
Producator: TIENS
 

Prezentare HOLICAN

TIENS Supliment Revigorant (Holican), 0,35g x 60caps


Noul supliment bioactiv Holican este un preparat pe baza de extract din samburi de strugure rosu. Corporatia TIANSHI, prin Hotarirea Ministerului Sanatatii este numita producator exclusiv al Holicanului.
Una din principalele inceputuri de actiune a acestui produs este resveratrolul la fel si alte bioflavonoide, proautocianidine a caror calitati antioxidante sunt studiate in Europa si SUA de mai multi ani.
S-a demonstrat ca bioflavonoidele active din samburele de strugure rosu, dezarmeaza, omoara, anihileaza un spectru mult mai larg de radicali liberi decat se cunoaste despre vestita activitate antioxidanta a seleniului, zincului, vitaminelor A,E,C, beta-carotenul, desi aceasta nu inseamna nici intr-un caz ca Holicanul poate sa inlocuiasca produsele enumerate mai sus.
Se stie ca Franta este pe primul loc in folosirea alcoolului si anume a vinului rosu de strugure. In afara de acest fapt, francezii sunt gurmanzi vestiti, nu degeaba bucataria franceza este vestita in lume. Dar, paradoxal medicii au stabilit de mult timp ca, francezii sunt mult mai putin predispusi imbolnavirilor cardiovasculare decat populatia tarilor majoritare, in afara de cei unde hrana de baza este pestele si produsele marine (ex.Japonia,) deci bolile cardiologice la francezi se intalnesc mult mai rar decat in alte tari, chiar in comparatie cu SUA, unde sanatatea a devenit o cultura (de 2 ori mai putine boli). Medicii sustin ca este sanatos si recomanda sa includem in hrana rationala zilnica cate un pahar de vin rosu de calitate, vin despre capacitatea caruia se stie ca elimina din organism radicalii liberi si radionucleizii. Explicatia acestui efect o prezinta bioflavonoidele , inclusiv resveratrolul. Holicanul va poate darui o inima "frantuzeasca", ceea ce va permite sa deveniti un adevarat gurmand, sa folositi orice delicatese fara a va deteriora sanatatea.
O capsula de Holican contine 2,5 mg de resveratrol ( pentru comparatie - intr-o sticla de vin rosu sunt aproximativ 2 mg resveratrol).
Un efect atat de extraordinar al bioflavonoidelor si resveratrolului (principalii componenti ai Holicanului) ne conduce la concluzia ca Holicanul actioneaza ca un antioxidant foarte puternic.
Radicalii liberi (RL) sau oxidantii sunt compusi reactivi nestabili pe care ii putem socoti cauza celor mai multe boli la omul din epoca actuala.
Procesul radicalilor liberi in organism este asemenea unei explozii nucleare, ei distrug totul in calea lor. Radicalii liberi sunt in stare sa distruga celulele pe directia distrugerii membranelor acestora, ceea ce duce la procesul accelerat de imbatranire din cauza pierderilor permanente ale celulelor tesuturilor diferitelor organe. In afara de aceasta Radicalii liberi intra in reactie cu ADN-ul - material arhitectural de baza care creeaza structura organismului nostru, detinatorul si purtatorul genelor, al informatiei genetice- , rezultand separarea fermentilor mutanti si astfel reproducerea celulelor sanatoase devine imposibila, iar procesele de imbatranire prematura se accelereaza mult mai mult. Deseori aceasta duce si la dezvoltarea proceselor de tumefactie. Radicalii liberi pot sa unifice, sa alipeasca moleculele in tesuturilor diferitelor organe (Ex: - proteina pielii , ca urmare pielea urmeaza sa-si piarda elasticitatea devenind ingrosata, uscata si ridata )
La inceputul anilor 1970 s-a demonstrat inca un efect al actiunii RL in interiorul membranei celulare, este acela de pierdere a capacitatii de a recunoaste celulele vecine ceea ce duce la cresterea "salbatica" a cantitatii de celule fara control - la formarea in organism a tumorilor maligne sau benigne. Inca o manifestare serioasa a procesului RL, este scaderea rapida a nivelului imunitar. In prezent stiintei ii este cunoscuta actiunea antioxidanta a unui sir intreg de substante care pot sa neutralizeze RL, dar bioflavonoidele in special, resveratrolul, in continutul Holicanului, depaseste de 50 de ori un antioxidant ca Vitamina E, si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C. In plus, bioflavonoidele apara toate vitaminele de actiunea distrugatoare a radicalilor liberi.
Actiunea resveratrolului asupra tumorilor maligne a fost studiata de doctori in medicina Pezzuto la Universitatea Ilinois SUA.
Cercetarile in multe centre americane (Institutul din Nebraska, Institutul Georgetown, si altele) au dovedit ca "Vigor rousing" (resveratrolul) poate nu numai sa preintampine cancerul ci si sa distruga celulele cancerigene si sa stimuleze cresterea si calitatile rezistentei celulelor sanatoase. Datele despre aceasta descoperire stiintifica au fost transmise, mediatizate pe multe canale TV in SUA.
Eficacitatea in cazul tratamentului complex al cancerului glandei mamare a ajuns la 43-46%, in cancerul ficatului la 37-48%, in cancerul stomacului 34-41%, - cresterea si dezvoltarea celulelor sanatoase ajungand la 9-18%.
Nu mai putin importanta este calitatea resveratrolului din continutul Holicanului de a micsora riscul dezvoltarii aterosclerozei si chiar capacitatea, in cazul folosirii mai indelungate, de a dizolva trombocitele (plachetele sanguine) si colesterolul Despre ateroscleroza s-au publicat in toata lumea mai mult de 1,5 mil. lucrari dar conceptia finala a provenientei aterosclerozei inca nu s-a descoperit. Sunt tot atat de multe conceptii ca si teoriile provenientei cancerului.
Un singur lucru este sigur si anume , ateroscleroza este o boala a secolului XX. In urma cu 100 de ani aceasta era o afectiune rara. Probabil este pretul omenirii pentru "plaga" civilizatiei. In mecanismul aparitiei aterosclerozei, rolul principal il joaca dereglarea schimbului de colesterol (lipidic). Exista pareri diferite despre legatura directa a aterosclerozei si nivelul total al colesterolui. De fapt colesterolul de o densitate inalta - este un component important pentru existenta normala a organismului: el ia parte obligatoriu la functionarea celulelor nervoase, celulelor creierului, este necesar pentru sinteza hormonilor sexuali si hormonilor glandelor suprarenale, intra in componenta membranei celulare, este necesar pentru formarea acidului biliar. Insa vinovat de ateroscleroza nu este tot colesterolul, ci numai colesterolul de densitate mica, scazuta- trigliceridele, lipoproteinele (proteine care iau parte la transportarea colesterolului). Colesterolul de densitate mica se depune pe peretii vaselor sub forma de trombi si devin cauza infarctelor, insuficientei cardiace, inrautatirii memoriei, etc. In cazul continutului inalt de colesterol cu densitate scazuta, de obicei se observa un nivel scazut de colesterol de inalta densitate.
Datorita cercetarilor savantilor SUA, Franta, China si a altor tari, s-a constatat ca vinul rosu de struguri atat de iubit de francezi si resveratrolul care se gaseste in el, micsoreaza considerabil concentratia de colesterol de joasa densitate din sange, paralel cu marirea continutului de colesterol de inalta densitate.
Pe parcursul cercetarii resveratrolului, desfasurata in Centrul Igienicoprofilactic din Tinizin (sectia de control si expertiza), asupra animalelor de laborator pe care le hraneau cu hrana cu continut mare de grasimi, s-a demonstrat ca folosirea Holicanului, a acestui foarte puternic antioxidant, timp de 28 de zile, cobora considerabil nivelul de colesterol si trigliceride.
Folosirea Holicanului da organismului o energie extraordinara, necesara pentru tratarea in cazuri extrem de grele (grave).
COMPONENTE DE BAZA:
Resveratrol - 2,5 mg/capsula
CALITATILE DE BAZA:
O Este un produs natural
O Nu contine chimicale toxice; se foloseste 100% fara risc pentru sanatate
O Antiinflamator
O Actiune antibacteriana
O Se utilizeaza cu eficienta in cazul tratarii bolii coronariene si encefalopatiilor.
O Se utilizeaza in cazul afectarilor radiante.
O Regleaza nivelul lipidelor din sange
O Este un antioxidant puternic
O Un mijloc efectiv impotriva hiperglicemiei si bolilor cancerigene
O Puternica actiune anticancerigena
O Puternica actiune antiaterosclerotica
O Scade agregarea trombilor (procesul de formare a cheagurilor sanguine) si riscul de trombogeneza.
O Intareste peretii vaselor si capilarelor, scade riscul hemoragiilor si varicozei, diminueaza fragilitatea vaselor la diabetici precum si in cazul altor boli.
O Este un mijloc efectiv cosmetic, mentine pielea neteda si elastica, preintampinand imbatranirea prematura a pielii, la fel detine calitatea de a restabili si stimula cresterea perisorilor colageni, restabileste tineretea pielii zbarcite.
O Ofera o actiune antiinflamatorie in cazul artritelor, hepatitelor si a altor boli inflamatorii, la fel in cazul bolilor legate de alergii, neutralizand eliberarea histaminei.
O Marirea elasticitatii articulatiei (restabilirea fibrelor colagene)
O Foarte eficace in cazul retinopatiei (afectiunile retinei oculare), la bolnavii de diabet si boala hipertonica
O Imbunatateste acuitatea vizuala
O Imbunatateste memoria, mareste rezistenta organismului la stress.
UTILIZARE:
1. Scaderea nivelului de lipide din sange
2. Mijloc foarte puternic de antioxidare. Holicanul este un foarte puternic antiacidifiant (pana la 58%.) Actiunea de antioxidare a resveratrolului este considerabil mai puternica decat a Vitaminelor E, C si beta- carotenului, de aceea holicanul poate preintampina ateroscleroza.
3. Pentru inhibitia si profilaxia bolilor cancerigene (retinerea dezvoltarii pana la 50%). Apt si pentru preintampinarea formarii celulelor cancerigene la toate trei stadiile- patrundere, amplificare, dezvoltarte. Ca antioxidant puternic pentru intarirea generala a sanatatii, cu scopul de profilaxie a diferitelor imbolnaviri serioase, profilaxia si tratarea bolilor actinice, la fel si in perioada radioterapiei. Profilaxia si tratarea in combinatie cu metodele medicinii oficiale- bolilor oncologice duce la o reabilitare mai completa si mai eficienta.
4. Imbunatatirea si intarirea sanatatii. Curata organismul de radicalii liberi. RL se formeaza ca rezultat al practicarii active a sportului, din cauza fumatului, inspirarea (inhalarea) substantelor chimice otravitoare, stat mult la soare etc. RL sunt cauza imbolnavirilor cronice si maligne, inclusiv a multor tipuri de boli cancerigene, cataractei, imbolnavirilor cardiologice si accelerarea procesului de imbatranire.
5. Sustinerea calitatii functionale normale a trombocitelor ce permite sa scada nivelul de vascozitate a sangelui, asigurandu-se o mai mare fluiditate a sangelui in vase.
6. Amplificarea vitalitatii celulelor normale si sanatoase ale organismului.
7. Profilaxia si tratarea imbolnavirilor cardiovasculare, inclusiv infarct, insuficienta coronariana (in combinatie cu metodele mediciniii oficiale), component indispensabil pentru actiunile de reabilitare.
8. Pentru profilaxia si tratarea aterosclerozei si controlului nivelului de colesterol in sange - cel mai bun "curatator al vaselor"
9. Profilaxia si tratarea dilatarii varicoase a venelor si tromboflebitelor, la fel si profilaxia hemoragiilor in timpul traumelor ( ex. sportivi)
10. Profilaxia si tratarea bolilor alergice de orice provenienta
11. Profilaxia si tratarea retinopatiei (afectarea retinei oculare), in cazul diabetului, hipertensiunii oculare si a altor boli oculare, imbunatatirea acuitatii vizuale.
12. Imbunatatirea memoriei, in special la bolnavii cu ateroscleroza a vaselor cerebrale, incetinirea proceselor de imbatranire
13. Inlaturarea efectelor cauzate de stresul de orice etiologie, intarirea rezistentei la stress.
14. Mijloc cosmetic, ingerat pe cale bucala, mentine pielea tanara o vreme mai indelungata, la fel si restabilirea pielii uscative ( ii reda elasticitatea)
15. Mijloc antiinflamator si anestezic, in cazul osteoartrozei si artritelor reumatice, pentru restabilirea intregului proces de miscari in articulatii, in special in perioada de reabilitare dupa fracturi, traume si a altor boli a aparatului locomotor
CONTRAINDICATII: Pentru copii pana la 16 ani - numai dupa o consultatie cu specialistul
MOD DE UTILIZARE:
v Pe stomacul gol, cu 30 de minute pana la pranz sau intre mese a se bea cu 1 pahar de apa curata, cruda (plata), calda cu pH 7,0-7,4.
v Holican se va folosi dupa folosirea preparatelor Biocalciu, Chitosan si Cordiceps, apoi concomitent timp de 7-10 zile cu scop profilactic.
v Holican se administreaza cate 1 capsula/zi
v In cazul starilor acute, imbolnavirilor oncologice, folosirea Biocalciului, Chitosanului, Cordicepsului si a Holicanului se face concomitent, incepand cu 1-2 capsule timp de 7 zile, pe urma cate 2 capsule, pana la finele cursului de lecuire.
FORMA DE PREZENTARE: 60 capsule/cutie

ATENTIE! Suplimentele Nutritive nu inlocuiesc medicamentele, ele se completeaza intre ele, precum si cu medicamentele sintetice, amortizand efectele secundare, restabilind echilibrul dupa orice tratament.
O Ingerarea suplimentelor nutritive trebuie facuta neaparat dupa 30 minute de la folosirea preparatelor medicinale
O Prescriind suplimentele in diferite combinatii (in fiecare caz concret), dozajul, ora de primire si durata curei se pot diferentia atat in descrieri cat si in "modul de folosire" pentru fiecare preparat in parte.
O Dozele preparatelor pentru persoanele trecute de varsta de 60 de ani se vor micsora de 2 ori, iar pentru persoanele trecute de de 70 de ani se vor micsora de 4 ori.
O Pentru rezultate mult mai eficiente si rapide e necesar de urmarit cu atentie regimul de folosire a apei (ingerarea a 6-8 pahare de apa curata, cruda, cu pH 7,0-7,4 zilnic)
O Aplicand formulele de tratament trebuie sa aveti rabdare. Fiecare organism este diferit de celelalte, astfel ca la unii rezultatul se observa foarte repede, iar la altii trebuie pregatit organismul inainte (trebuie facuta detoxifierea cu Chitosan, Biocalciu si Ceai Antilipemic), apoi se vor simti rezultatele pozitive.
Permiteti-i organismului dvs. sa mearga spre insanatosire cu viteza cu care isi permite el, si retineti ca intoxicarea poate sa incetineasca procesul.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
7 137 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tiens - tianshi - natural

PRODUSE ASEMANATOARE CU HOLICAN

VEICANVEICAN
VEICAN
TIENS Supliment Revitalizant (Veican), 0,8g x 30caps gelatinoase COMPONENTE DE BAZA: O Ulei din lastar de ...
RON 84.1
CEAI ANTILIPEMICCEAI ANTILIPEMIC
CEAI ANTILIPEMIC
TIENS Ceai Antilipemic (1,5g x 40pach) Ceaiul antilipemic al Corporatiei Tianshi este rodul intercalarii culturii ...
RON 40.6
CHITOSANCHITOSAN
CHITOSAN
TIENS Chitosan, (0,3g x 60caps) lui biologic al organismului uman, pe calea curatarii, reglarii proceselor de schimb ...
RON 72.5
SPIRULINASPIRULINA
SPIRULINA
TIENS Spirulina (0,25g x 100caps) INFORMATII SI COMENZI : In natura care ne inconjoara sunt creatii de-a ...
RON 72.5
CORDICEPSCORDICEPS
CORDICEPS
TIENS Cordiceps miceliu (0,5g x 100caps) Istoria folosirii Cordicepsului in China are mai mult de 1200 de ani. Cu ...
RON 127.6
ICANICAN
ICAN
TIENS Supliment pentru Regenerare Celulara (Ican), (0,4gx150caps) In cartea chinezeasca "Planta salvatoare de ...
RON 11.8
BIOZINCBIOZINC
BIOZINC
TIENS Zinc, (0,27g x 60caps) COMPONENTA de baza a produsului : lactat de zinc 2 %, glucoza-73%, ...
RON 29
GENERATOR DE OZONGENERATOR DE OZON
GENERATOR DE OZON
GENERATOR DE OZON Specificatii tehnice : Debit OZON: 200 mg./h Putere pompa: 2-3 l/min Presiune lucru ...
RON 870
BIOCALCIU NUTRITIVBIOCALCIU NUTRITIV
BIOCALCIU NUTRITIV
TIENS Biocalciu Nutritiv, pulbere (100g x 10pach) COMPONENTELE de baza ale produsului: o Praf enzimolitic de ...
RON 66.7