Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
CHITOSAN
 

Prezentare CHITOSAN

TIENS Chitosan, (0,3g x 60caps)
lui biologic al organismului uman, pe calea curatarii, reglarii proceselor de schimb metabolic si a functiilor organelor si sistemelor. Istoria folosirii Chitosanului detine urmatorul fapt extraordinar ca: refacerea deplina a epidermei (pielii), cu ajutorul "pielii artificiale" din Chitosan fiind salvat un copil cu arsuri pe 80% din cuprinsul corpului (Japonia). La ora actuala Chitosanul se foloseste pe scara larga si in curatarea industriala a apei in gospodarii.
Chitosanul este obtinut din Chitinul existent in carapacea crabilor rosii, prin metoda acetilarii, adica prin inlaturarea compusilor de carbon care ii dau duritate. Chitosanul - ion cu sarcina pozitiva - detine un foarte inalt nivel de curatare- 85%, ceea ce reprezinta inaltul efect de functionalitate al Chitosanului Corporatiei TIANSHI, nivelul de curatare accentuind activitatea sa.
Componentii principali ai produsului :
Chitin - 15 % si chitosan - 85 %.
Chitinul prin structura seamana cu fibrinul in forma de polimer in lant drept, format din 1000 - 3000 parti N- monoacetilglucozamina
Calitatea fundamentala a produsului:
In organismul uman Chitosanul se descompune in polimer cu greutate moleculara mica si este usor asimilat de organism. Chitosanul se descompune in mediu acid si se transforma in grupa cu ioni pozitivi. Chitinul dupa descompunere capata calitatea gelului (devine in stare gelatinoasa si are o puternica calitate de absorbtie), este fibrin natural, netoxic si nu are efecte negative. Chitinul nu actioneaza asupra unui organ anume ci asupra intregului organism.

MECANISMELE ACTIUNII SI EFECTELE CHITOSANULUI

1.Dezintoxicare: Chitosanul - este celulaza biologica. Prin calitati seamana cu fibrinul uman (unul din factorii de influentare a coagularii sangelui). Prin ingerare, spre deosebire de multe feluri de celuloza, sub actiunea fermentilor digestivi si a lecitinei, o parte a chitosanului se disociaza, se absoarbe in sange si este asimilat de organism in forma cu greutate moleculara mica, principalul fiind acidul hialuronic, componenta a substantei intercelulare, membranei celulare, corpului sticlos al ochiului, etc. Alta parte a chitozanului nedisociabila de fermenti este absorbita de sange si in asociere cu umiditatea se transforma in masa gelatinoasa, activeaza in tractul gastrointestinal ca un puternic absorbant, curata intestinul, scoate substantele toxice.

2. Anticancerigen Partea absorbita de sange actioneaza in felul urmator - Inabusa celulele cancerigene actionand in cateva directii:
In primul rand regleaza pH-ul (echilibrul acido-bazic) al tesuturilor organismului in partea slab alcalina- aproximativ 7,35. Astfel, la acest nivel al pH-lui, limfocitele (care distrug celulele nocive, maligne) sunt mult mai active;
In al doilea rand asimilarea in sange a componentelor chitosanului inabusa intoxicatia cancerigena, restabileste pofta, sta in calea casexiei (atrofie generala progresiva) canceroase - care are ca efect rapida pierdere a greutatii la bolnavi cu formatiuni maligne;
In al treilea rand Chitosanul se opune metastazarii lipindu-se puternic pe partea interioara a peretilor vaselor sanguine. Chitosanul blocheaza asa numitele celule de conjugare cu ajutorul carora are loc trecerea celulelor cancerigene in alte organe.

3. Scade nivelul lipidelor (grasimilor) din sange, de asemenea al colesterolului, pana la limita normala. Reglarea nivelului colesterolului in sange este bazata pe cateva mecanisme:
O In primul rand Chitosanul se combina cu acidul biliar cu ajutorul caruia are loc absorbtia colesterolului si se elimina din organism cu colesterolul neschimbat cu materiile fecale.
O In al doilea rand, odata cu ingerarea Chitosanului, atat colesterolul din sange cat si colesterolul primit odata cu hrana este folosit de organism pentru sinteza in ficat a acidului biliar si cu ajutorul Chitosanului este eliminat din organism. Acesta este o alta metoda a scaderii nivelului de colesterol prin ingerarea Chitosanului
O In al treilea rand, Chitosanul fiind incarcat pozitiv se opune asimilarii grasimilor care au sarcina negativa: ionul de Chitosan practic se lipeste de ionii lipidelor (grasimilor), blocheaza asimilarea lor si acestea sunt eliminate din organism o data cu materiile fecale in stare neschimbata. In acest fel chitosanul preintampina nu numai ateroscleroza, urmarile sale rele, dar curata si vasele sanguine. Este bun in cazul ingrasarii, la fel si in problemele ficatului care joaca rolul principal in transformarile grasimilor.

4.Coboara tensiunea sanguina arteriala
Pe de o parte, cum am aratat mai sus, pe calea luptei cu ateroscleroza, care este principala cauza a hipertensiunii, pe de alta parte, anihileaza actiunea negativa a sarurilor de NaCl in cazul hipertensiunii. Acest efect se datoreaza ionului pozitiv de Chitosan care se combina cu ionul clorului care este negativ si il elimina cu materiile fecale opunandu-se aparitiei hipertensinii datorita substantei care se formeaza in organism sub influenta ionului de clor si care duce la aparitia unui spasm rapid al arterelor, avand ca rezultat - marirea tensiunii arteriale.

5.Coboara nivelul zaharului la bolnavii obezi, diabetici fapt dovedit de savantii japonezi si actioneaza ca mijloc profilactic in cazul riscului de dezvoltare a diabetului.

6.Ridica nivelul imunitar pe calea reglarii pH-ului tesuturilor organismului si mentinerea lui in stare semialcalina. Este stiut ca la asa un nivel al pH-ului sunt activate limfocitele din sange care sunt raspunzatoare de sistemul imunitar.

7.Imbunatateste microcirculatia in tesuturi, in primul rand pe calea inlaturarii aterosclerozei, in al doilea rand, prin oprirea spasmelor arterelor, in special a capilarelor mici.

8.Absoarbe si scade din organism sarurile metalelor grele: plumb, cadmiu, ingrasaminte minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radicalii liberi etc., care sunt in stare sa se adune cu anii si sa otraveasca organismul si sa fie cauza multor neplaceri. Se presupune ca, Chitosanul, imbunatateste calitatile de drenaj (curatare) ale sistemului limfatic, dupa presupunerile actuale ale medicilor fiind principalul loc unde se aduna substantele toxice si care sunt foarte greu de eliminat.

In afara de de efectele pe care le are Chitosanul nu mai putin interesante si benefice sunt actiunile lui asupra organismului uman in stare de disociere:
1)Tratarea psoriazisului, cancerului pielii (cancerul glandelor mamare), restabilirea suprafetelor arse, ranilor si altor traume la nivelul pielii.
Pielea artificiala - pelicula din Chitosan (care nu provoaca reactii de respingere), aplicata prin ungere pe locurile cu arsuri se imbina usor cu tesuturile. Nu este nevoie de a o separa pentru ca ea este ambianta, nutritiva, folosita pentru cresterea propriilor celule ale pielii. Este dovedit ca, Chitosanul, activeaza "tratarea" suprafetelor (arsurilor si ranilor) fara formare de cicatrice, datorita faptului ca stimuleaza inmultirea fibrelor colagene ale pielii, a celor care asigura elasticitatea pielii. In afara de aceasta daca ungem rana cu Chitosan,acesta are capacitatea de a opri sangerarea si un efect de calmare a durerii.
2)Actiunea asupra tractului gastrointestinal
Datorita calitatilor Chitosanului (celulozei biologice) actiunea acestuia se materializeaza prin imbunatatirea peristaltismului, marirea cantitatilor maselor fecale ceea ce conduce la evacuarea regulata a maselor fecale din intestine. Inlatura meteorismul si senzatia de distensie. Marind propulsarea (evacuarea) si astfel micsorand contactul maselor fecale toxice cu peretii intestinului, Chitosanul micsoreaza considerabil absorbtia toxinelor in sange si este o metoda profilactica a cancerului in intestinal gros. Si in sfarsit dilatandu-se pur si simplu mecanic, Chitosanul, detinand calitatea de absorbtie puternica; curata aparatul cavital al intestinului subtire restabilind procesul normal metabolic.
Normalizarea functiei intestinului gros si subtire este conditia obligatorie pentru restabilirea microflorei si inlaturarea disbacteriozei.
3)Folosirea pentru inabusirea bolilor canceroase
E cunoscut ca bolnavii de cancer pierd greutatea foarte repede pentru ca celulele canceroase elimina toxine, actiune care duce la coborarea nivelului de Fier avand ca urmare aparitia anemiei. Din aceasta cauza in organismul uman incep sa se descompuna grasimile, individul pierzand pofta de mancare. Prin ingerarea Chitosanului se restabileste pofta de mancare. Chitosan se descompune in intestin in microgrupe moleculare, apoi se asimileaza de catre organism ceea ce ajuta la inabusirea toxinelor cancerigene. Chitosanul reinvie celulele limfatice care sunt in stare sa distruga celulele atacate de cancer.
Cea mai puternica activitate a celulelor limfatice pentru distrugerea celulelor canceroase are loc cand pH-ul este de - 7,4. Folosind Chitosanul pH-ul se poate regla.
Chitosanul opreste trecerea celulelor atacate de cancer. El are calitatea de a se lipi pe suprafata peretilor arterelor sanguine si sa blocheze lipirea celulelor canceroase de pereti, deoarece celulele cancerigene se deplaseaza prin vasele sanguine.
4)Pentru scaderea nivelului colesterolului:
Colesterolul este o substanta necesara pentru formarea celulelor creierului, nervilor, hormonilor genitali, membranei celulare etc. In afara de aceasta, pentru digerarea si asimilarea grasimilor, foarte important este pentru acidul biliar care la fel se formeaza din colesterol. Continutul colesterolului in organism la nivelul normal actioneaza pozitiv asupra sanatatii noastre. Dar prin cresterea nivelului colesterolului el se depune pe peretii vaselor, inrautateste circulatia sanguina si provoaca scleroza arteriala. Chitosanul mentine nivelul colesterolului la un nivel normal.
5} Pentru scaderea hipertensiunii
6) Ca mijloc efectiv pentru tratarea diabetului
7) Tratarea arsurilor, traumelor, pentru accelerarea procesului de cicatrizare a ranilor: pielea artificiala, preparata din Chitosan nu provoaca reactii de respingere de catre organismul uman. Unsa pe portiunile afectate de arsuri se consolideaza cu pielea (concrescenta) pentru ca prin continutul sau este foarte aproape de cel al organismului. Chitosanul activeaza celulele si creeaza tesuturi de colagen in mari cantitati. Aceste tesuturi pot sa se transforme in piele subtire prin structura lor. Dupa cicatrizarea arsurii, pe piele nu ramane nici un fel de urma.
8) Pentru imbunatatirea functiei ficatului
9) Pentru stabilizarea mediului acid
10) Pentru cresterea imunitatii
11) Pentru inlaturarea durerilor in regiunea lombara si ale coloanei vertebrale. Pe baza dilatarii celor mai inguste vase de sange si maririi circulatiei sanguine durerile dispar pe masura ce nu mai exista blocaje ale sangelui prin artere, se produce o imbunatatire a circulatiei periferice a sangelui.
12) Pentru inlaturarea durerilor de cap de orice provenienta
CONTRAINDICATII: Nu se recomanda copiilor pana la 12 ani
A nu se ingera impreuna cu Celuloza dubla
METODA DE UTILIZARE :
O In cazul diareelor permanente, pentru bolnavii oncologic in tractul gastrointestinal, se recomanda folosirea Chitosanului fara invelisul gelatinos; - se scoate pulberea din capsule si se dizolva in 20-40 picaturi de suc de lamaie si 200 ml apa calda (40 grade Celsius), cruda (plata), curata cu pH 7-7,4. Amestecul se agita timp de 15 minute dupa care se bea in portii mici timp de 30 minute inainte de masa;
Deoarece Chitosanul scade aciditatea sucului gastric, in acelasi timp cu ingerarea lui, trebuie adaugat in apa suc de lamiie sau se recomanda a fi administrat alaturi de o felie de mandarina, grapefruit sau, dupa 30 de minute de la ingerarea Chitosanului, trebuie sa se bea un pahar de suc sau bautura cu gust acru care este in special recomandat pentru oamenii cu aciditatea scazuta a sucului gastric
O Pentru folosirea normala la adulti: cate 1-2 capsule /zi;
O In cazul intoxicatiilor grave: cate 1 capsula dupa fiecare 1,5 - 2 ore (pana la 6 capsule zilnic);
O Copiilor pana la 3 ani in cazuri extreme in cazul disbacteriozei, colecistopancreatitei, edemului capului de pancreas si racelii: 1 capsula fara invelisul gelatinos de pus intr-un pahar cu 20 picaturi de lamaie, se amesteca compozitia timp de 15 minute, se adauga 200 ml apa calda (40 grade Celsius), cruda (plata), curata cu pH 7-7,4. Se da copilului cate o lingurita din aceasta solutie (ceai) dupa fiecare 30 de minute (doar timp de 1-2 zile, se amesteca zilnic);
O Copiilor 7-10 ani: cate ½ capsula 1-2 ori/zi. Se bea cu apa calduta, nefiarta, cruda (plata), curata, un pic acrisoara cu pH 7-7,4 cu 20 minute inainte de masa. ( 5-7 zile);
O Se foloseste intre mese, se bea cu nu mai putin de 1 pahar de apa cruda (plata), curata (lipsa unei cantitati suficiente de apa poate provoca constipatie);
O O cura cu Chitosan dureaza 6 saptamani in cazul cancerului;
O Pentru detoxifierea organismului adult se recomanda a se asocia Chitosanul cu Biocalciu si Ceai Antilipemic;
O Intervalul intre Chitosan si alte Substante Nutritive nu trebuie sa fie mai mic de 2 ore.
FORMA DE DE PREZENTARE : 100 capsule gelatinoase.

ATENTIE! Suplimentele Nutritive nu inlocuiesc medicamentele, ele se completeaza intre ele , precum si cu medicamentele sintetice, amortizand efectele secundare, restabilind echilibrul dupa orice tratament.
O Ingerarea suplimentelor nutritive trebuie facuta neaparat dupa 30 minute de la folosirea preparatelor medicinale
O Prescriind suplimentele in diferite combinatii (in fiecare caz concret), dozajul, ora de primire si durata curei se pot diferentia atat in descrieri cat si in "modul de folosire" pentru fiecare preparat in parte.
O Dozele preparatelor pentru persoanele trecute de varsta de 60 de ani se vor micsora de 2 ori, iar pentru persoanele trecute de de 70 de ani se vor micsora de 4 ori.
O Pentru rezultate mult mai eficiente si rapide e necesar de urmarit cu atentie regimul de folosire a apei (ingerarea a 6-8 pahare de apa curata, cruda, cu pH 7,0-7,4 zilnic)
O Aplicand formulele de tratament trebuie sa aveti rabdare. Fiecare organism este diferit de celelalte, astfel ca la unii rezultatul se observa foarte repede, iar la altii trebuie pregatit organismul inainte (trebuie facuta detoxifierea cu Chitosan, Biocalciu si Ceai Antilipemic), apoi se vor simti rezultatele pozitive.
Permiteti-i organismului dvs. sa mearga spre insanatosire cu viteza cu care isi permite el, si retineti ca intoxicarea poate sa incetineasca procesul.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
7 145 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tiens - tianshi - natural

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHITOSAN

HOLICANHOLICAN
HOLICAN
TIENS Supliment Revigorant (Holican), 0,35g x 60caps Noul supliment bioactiv Holican este un preparat pe baza de ...
RON 179.8
ICANICAN
ICAN
TIENS Supliment pentru Regenerare Celulara (Ican), (0,4gx150caps) In cartea chinezeasca "Planta salvatoare de ...
RON 11.8
SPIRULINASPIRULINA
SPIRULINA
TIENS Spirulina (0,25g x 100caps) INFORMATII SI COMENZI : In natura care ne inconjoara sunt creatii de-a ...
RON 72.5
BIOZINCBIOZINC
BIOZINC
TIENS Zinc, (0,27g x 60caps) COMPONENTA de baza a produsului : lactat de zinc 2 %, glucoza-73%, ...
RON 29
VEICANVEICAN
VEICAN
TIENS Supliment Revitalizant (Veican), 0,8g x 30caps gelatinoase COMPONENTE DE BAZA: O Ulei din lastar de ...
RON 84.1
CEAI ANTILIPEMICCEAI ANTILIPEMIC
CEAI ANTILIPEMIC
TIENS Ceai Antilipemic (1,5g x 40pach) Ceaiul antilipemic al Corporatiei Tianshi este rodul intercalarii culturii ...
RON 40.6
CORDICEPSCORDICEPS
CORDICEPS
TIENS Cordiceps miceliu (0,5g x 100caps) Istoria folosirii Cordicepsului in China are mai mult de 1200 de ani. Cu ...
RON 127.6
SUPER CALCIU DIETETIC PULBERESUPER CALCIU DIETETIC PULBERE
SUPER CALCIU DIETETIC PULBERE
TIENS Biocalciu Dietetic, pulbere (100g x 10pach) Prelucrat anume pentru oamenii cu un continut inalt de zahar in ...
RON 101.5
SUPER CALCIU NUTRITIV PENTRU COPIISUPER CALCIU NUTRITIV PENTRU COPII
SUPER CALCIU NUTRITIV PENTRU COPII
TIENS Biocalciu Nutritiv pentru Copii, (100g x10pach) Componenti de baza: O Praf enzimolitic de calciu din oase de ...
RON 72.5
CHITOSAN - PRODUSE SIMILARE