Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Echipa de operatori RSVTI'asii ofera servicii profesioniste, rapide si sigure de consultanta ISCIR, evaluare si autorizare a instalatiilor tehnice din dotare.

Suntem o echipa care imbina elanul tineresc cu experienta indelungata in domeniul tehnic. Ne numim RSVTI'asii deoarece suntem asii de care ai nevoie pentru succesul si buna functionare a activitatii tale si suntem asi in ceea ce facem.

Autorizata ISCIR in 2010 ca Operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor, RSVTI'asii se ocupa de identificarea, inregistrarea la ISCIR si de exploatarea corecta si legala a instalatiilor de ridicat si a instalatiilor mecanice sub presiune ale clientului. RSVTI'asii este o societate comerciala atestata si autorizata ISCIR in baza autorizatiei IS/ORD382/S,V/52/03.12.2010.

Misiunea noastra este buna functionare a instalatiilor care intra sub incidenta prescriptiilor tehnice ISCIR, cu personal deservent bine instruit.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 245 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii operator rsvti ISCIR - autorizare instalatii de ridicat - autorizari IMSP

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RSVTI ASII SRL

Servicii operator RSVTI in BucurestiServicii operator RSVTI in Bucuresti
Servicii operator rsvti in bucuresti
Operator RSVTI autorizat ofer urmatoarele servicii personalizate In Bucuresti, In functie de necesitatile fiecaruia, la ...
Servicii operator RSVTI in IasiServicii operator RSVTI in Iasi
Servicii operator rsvti in iasi
Operator RSVTI autorizat ofer urmatoarele servicii personalizate in Iasi, in functie de necesitatile fiecaruia, la cele ...