Inscrie firma »

S***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***************************

MultibrandsComputers are ca principal obiect de activitate vanzarea de calculatoare reconditionate si noi.
Echipa din spatele firmei este una tanara si dinamica orientata spre a oferii cele mai bune servicii din acest domeniu aparent nou pe piata din judet.
In zilele noastre a nu detine un calculator inseamna a te priva de o uzina de informatii, de un mijloc simplu si eficient de comunicare si divertisment, pe scurt dorim ca toate familiile din judet sa beneficieze de avantajele acestei minunate inventii: Calculatorul.
Solutia este una simpla: apelati cu incredere la serviciile noastre si in cel mai scurt timp va veti bucura de un calculator pe masura bugetului dvs.
Prin intermediul calculatoarelor reconditionate incercam sa promovam tehnologia IT pentru orice buzunar, oferind preturi accesibile si nenumarate oferte, promotii dar si un program special de innoire similar Rablei Auto, noi il numim Rabla PC unde oricine isi poate aduce vechiul calculator si poate pleca cu unul nou sau reconditionat mai performat, actualizat noilor tendinte.
Clientul este in centrul atentiei noastre si de aceea transportul si instalarea produselor este gratuita.
Pe langa vanzarea de echipamente IT oferim si depanarea unitatilor cu probleme atat soft cat si hard, de regula la domiciliul clientului.
MultibrandsComputers aduce noutati serviciilor IT prin flexibiliate si varietate in alegerea solutiei potrivite pentru fiecare client, concret fiecare client devine un partener multumit.
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
238 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Calculatoare - Laptop - Laptop Second

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MULTIBRANDS COMPUTERS SRL

Oferta firmei SC Multibrands Computers SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC MULTIBRANDS COMPUTERS SRL ESTE INSCRISA IN