Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Carucior 3 in 1 XQ - X-Lander

Carucior 3 in 1 XQ - X-Lander

Tip produs: carucior
Producator: X-Lander
 

Prezentare Carucior 3 in 1 XQ - X-Lander

Un oras in miscare

Daca locuiti intr-un oras aglomerat aveti nevoie de un carucior proiectat modern, de foarte buna calitate. Daca nu va place sa stati mult timp acasa, este foarte important sa aveti un carucior care se pliaza usor, si are grautatea adecvata. Astfel veti putea sa-l utilizati pe orice fel de scari, trotuare si pavaje, iar trecerea printr-o usa sau poarta nu va fi o problema. Dimineata puteti sa va beti cafeaua la cafeneaua preferata, apoi sa mergeti in parc, iar seara la cumparaturi in centrul comercial favorit. Sau de ce nu invers?

Design inovativ si materialele de calitate disting acest carucior de ceilalti competitori de pe piata. Constructia usoara, eleganta va fi ideala pentru plimbarile in oras. Datorita sistemului de prindere fata-spate copilul poate sa va priveasca sau sa stea cu spatele si sa observe ce se intampa in jur - alegerea e a Dumneavoastra. In recipientul cu capac, cu sistem de inchidere cu fermoarul, puteti sa puneti cumparaturile sau alte lucruri, de care aveti nevoie. Rotile de fata cu optiunea de rotire la 360 de grade permit manevrarea prin jungla orasului. Sistemul „Easy lockTravel System" permite schimbarea scaunasului cu landoul sau alte elemente printr-o miscare.
Descriere detaliata:

Capota caruciorului este prevazuta cu fereastra pentru a putea vedea ce face copilulCu sistemul scaun fata-spate scaunele si accesoriile optionale (landou sau scoica) pot fi asezate in pozitia de mers, sau spre spateSistemul „Easy lockTravel System" permite schimbare scaunasului cu landoul sau alte elemente printr-o miscareMaterialele caruciorului sunt de inalta calitate, se pot spala si in masina de spalatManer reglabil, demontabil, cu husa prinsa cu fermoar care poate fi spalata in masina de spalatSuport pentru spate din material fin, se regleaza dupa nevoile micutuluiCentura de siguranta cu prindere in 5 puncte pentru siguranta maximaSuport pentru picioare reglabilSuport pentru talpaRotile cu functiune de fixare se rotesc in 360 de gradeCauciucuri fine pentru plimbari placute si pe terenuri denivelatePrevazut cu cos mare de cumparaturiRoti gonflabileSistem de demontare a rotilor simpluUtilizare franei este confortabilaCadru usor de aluminium stabilSistem neted de reglare a spataruluiInaltimea manerului infasat cu piele e ajustabil in trei pozitiiPosibilitatea de montare a suportului X-Mug pentru biberoanePosibilitatea de a monta geanta X-Bag pe cadruSistem de deschidere in doua trepte a capoteiAccesorii incluse:
Husa pentru picioarePompa pentru umflarea rotilor
Accesorii optionale:
X-Car baby - Scoica montabila pe cadru, functionala ca si scaun auto pentru cei mai miciX-Pram - Landou din materiale selectate, montabil pe cadru, grupa de varsta de la 0 luniX-Bag 1 - Geanta montabila si pe cadru, cu sistem de deschidere usor, cu buzunare interioareX-Bag 3 - Geanta montabila si pe cadru, cu sistem de deschidere usor, cu trei buzunare exterioareX-Sun - Umbrela de soare reglabila, cu posibilitate de montare pe cadruX-Blanket - Patura din material deosebit de fin, cu husa confortabila disponibila in culorile carucioruluiX-Raincover - Husa impotriva ploii, usor deontabilX-Mug - suport pentru biberon, montabil pe cadruX-Sport - Bidon pentru lichide, montabil pe cadru, pentru plimbari lungiDate Tehnice:

Dimensiune
Mod deschis: 90x103x64,5 (cm)Mod pliat: 95x62xx64,5 (cm) Greutate
In cutie: 18 kgNormal: 13,5 kgCulori disponibile: Energy, Rocky, Jungle, Volcano, Ocean, Arctic, CarbonGrupa de varsta: fara landou de la 6 luniGarantie: 24 luniNumar roti: versiune cu 4 rotiLandoul X Pram QV

Landou conceput pentru transportul de copii intr-o pozitie de culcat. Ideal pentru deplasarile primei grupe de varsta, pana la o greutate maxima de 9 kg. Landoul este montat direct pe cadrul carucioarelor X-lander, fara nici un adaptor suplimentar. Acesta este proiectat sa functioneze cu sasiu de carucioare XQ si XV. Caracteristicile landou standard sunt: pliere capota usoara prin intermediul a doua butoane, garnituri de saltea din bumbac, detasabil cu fermoar, cu un buzunar interior si exterior. In partea din spate landoul are o posibilitate de aerisire pentru micut, prin deschiderea a unui permoar. Arcul superior al landoului se poate folosi si ca un maner pentru transportul confortabil a bebelusului. Materialele fine interioare a landoului pot fi demontate foarte usor, si in cazul in care se murdaresc, spalate cu masina de spalat. Produsul este disponibil in culori diferite, corespunzatoare culorilor curente a gamei X-Lander.
Scaun auto X-lander X CAR Baby (Group 0+)

Descriere produs:
Scaun auto de siguranta pentru copii care cantaresc pana la 13 kg (grupa 0 +). Acesta poate fi de asemenea folosit ca o scoica si atasate pe cadrul carucioarelor X-lander.Scaunul, prevazut cu toate sistemele de siguranta are si un parasolar detasabil si un maner util pentru a transporta copilul.Scaunul este prevazut cu o centura de siguranta cu prindere in trei puncte, cu posibilitatea de ajustare a lungimii acesteia,copilul stand confortabil si in siguranta, pozitia corecta pe scaun fiind usor de gasit.Pernele moi pentru umerasul micutului il protejeaza de presiunea prea puternica si de iritatiile ce pot aparea in timpul verii datorita caldurii - protejeaza pielea copilului.Scaunul are o perna moale speciala pentru utilizatorii cei mai micuti, crescand confortul copilului in timpul primei perioade de utilizare a scaunului, fapt deosebit de important pentru dezvoltarea corecta a copilului.Scaunul are un compartiment de depozitare pentru obiecte mici, de exemplu, un scutec sau jucarii. Scaunul auto poate fi pastrat curat cu usurinta datorita tapiteriei detasabile si lavabile.
Descriere detaliata:
Parasolar detasabil din material usor de curatat si in masina de spalatIdeal pentru grupa de 0-13 kgSistem de prindere standardizat pentru centura de siguranta a masiniiPerna moale in interiorMaterialele scaunului sunt de inalta calitate, detasabile, se pot spala si in masina de spalatCentura de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru siguranta maximaConstructie usoara si stabilaCompartiment de depozitare pentru lucrurile cele mai utileProtectie pentru umerasul micutuluiPosibilitate de montare pe cadrele carucioareleor marca X-landerConstructie usoara - cca 3,4 kgCulori disponibile - Energy, Rocky, Jungle, Volcano, Ocean, Arctic, CarbonParasolar detasabil inclus.
Montabil pe cadrele urmatoarelor carucioare X-lander XQ, XV, XA, XT, Xrun, Xgo
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 673 051 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carucioare maclaren - huse antitranspiratie copii - cadite voiaj

PRODUSE ASEMANATOARE CU CARUCIOR 3 IN 1 XQ - X-LANDER

Carucior 2 in 1 XQ - X-LanderCarucior 2 in 1 XQ - X-Lander
Carucior 2 in 1 XQ - X-Lander
Un oras in miscareDaca locuiti intr-un oras aglomerat aveti nevoie de un carucior proiectat modern, de foarte buna ...
RON 2176
Carucior 2 in 1 XT - X-LanderCarucior 2 in 1 XT - X-Lander
Carucior 2 in 1 XT - X-Lander
Excursie de familie Un carucior pentru cei carora le place sa fie in miscare. O viata de familie fara compromisuri este ...
RON 1989
Carucior 3 in 1 X Run - X-LanderCarucior 3 in 1 X Run - X-Lander
Carucior 3 in 1 X Run - X-Lander
Curiozitatea fata de lumea inconjuratoareSpuneti „NU" weekendurilor petrecute in fata televizorului. Spuneti ...
RON 2560
Carucior XT 3 in 1 X-LanderCarucior XT 3 in 1 X-Lander
Carucior XT 3 in 1 X-Lander
Excursie de familieUn carucior pentru cei carora le place sa fie in miscare. O viata de familie fara compromisuri este ...
RON 2587
Carucior 2 in 1 X Run X-LanderCarucior 2 in 1 X Run X-Lander
Carucior 2 in 1 X Run X-Lander
Curiozitatea fata de lumea inconjuratoareSpuneti „NU" weekendurilor petrecute in fata televizorului. Spuneti ...
RON 1961
Carucior 2 in 1 X Run - X-LanderCarucior 2 in 1 X Run - X-Lander
Carucior 2 in 1 X Run - X-Lander
Curiozitatea fata de lumea inconjuratoareSpuneti „NU" weekendurilor petrecute in fata televizorului. Spuneti ...
RON 1961
Carucior 2 in 1 X Go - X-LanderCarucior 2 in 1 X Go - X-Lander
Carucior 2 in 1 X Go - X-Lander
Excursie de familieCaruciorul X-lander X Go este unul ideal pentru acei parinti, care vreau sa aiba un carucior ...
RON 1489
Carucior 3 in 1 X Go - X-LanderCarucior 3 in 1 X Go - X-Lander
Carucior 3 in 1 X Go - X-Lander
Excursie de familieCaruciorul X-lander X Go este unul ideal pentru acei parinti, care vreau sa aiba un carucior ...
RON 2134
Carucior 3 in 1 XA - X-LanderCarucior 3 in 1 XA - X-Lander
Carucior 3 in 1 XA - X-Lander
Excursie de familie Un carucior pentru cei carora le place sa fie in miscare. O viata de familie fara compromisuri este ...
RON 2704

CARUCIOR 3 IN 1 XQ - X-LANDER ESTE LISTAT IN: