Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

SCHUSCHTER, o companie specializata in constructii civile, a luat nastere in octombrie 2007 cu idea de a completa un gol din piata constructiilor de atunci si anume cel al constructiilor de calitate.

Impreuna cu partenerii nostri acordam o deosebita atentie clientilor, oferindu-le solutii moderne pentru constructii civile, industriale si facility management.

Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de casa, respectiv locuinta pe care si-o doresc sau la care viseaza. Oferim servicii imobiliare complexe si de calitate care sa confere oamenilor siguranta si bunastare.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care se fac finisajele.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
151 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii - constructii case - constructii metalice

ULTIMELE PRODUSE ALE SCHUSCHTER SRL

Oferta firmei SCHUSCHTER SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SCHUSCHTER SRL ESTE INSCRISA IN