Inscrie firma »
 

Prezentare C******************

Clinica Sanovil Bistrita a fost infiintata in anul 2007 si a avut un profil de obstetrica ginecologie. In anul 2010, in urma unui process de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi. Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti organizate in sectii clinice:
obstetrica-ginecologie
pediatrie
chirurgie
Policlinica Sanovil cuprinde specialitatile:
obstetrica ginecologie
chirurgie generala
chirurgie plastica
pediatrie
endocrinologie
dermatologie
urologie
gastroenterologie
Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere bine echipate, cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta.
Blocul operator este compus din trei sali de operatie dotate la nivel european, in care se pot face toate tipurile de operatii clasice de ginecologie, chirurgie generala si chirurgie plastica, precum si operatii laparoscopice in sfera genitala (chist, sarcina extrauterina, sterilitate), sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii, apendicectomii).
Sectia de terapie intensiva este organizata in 2 saloane si totalizeaza 7 paturi ATI, paturi speciale, fiecare dintre ele fiind prevazut cu aparatura pentru monitorizarea functiilor vitale, existand de asemenea o statie de monitorizare central care permite o examinare perfecta a pacientilor internati.
Laboratorul clinicii: este foarte modern si are posibilitatea sa faca orice fel de analiza la orice ora, atat pentru pacientii internati, cat si pentru pacientii care vin cu bilet de trimitere de la medicii de familie sau specialisti.

Clinica Sanovil este in contract cu CAS BN din anul 2008.
PREZENTARE C******************
MEMBRU
GRATUIT
C******************
767 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: chirurgie - ginecologie - operatie

ULTIMELE PRODUSE ALE CLINICA SANOVIL SRL

Oferta firmei Clinica Sanovil SRL nu contine nici un produs sau serviciu