Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Silk day Spa inseamna reintinerire, remodelare corporala, slabire in centimetrii, relaxare si mai presus de toate profesionalism. Cadourile noastre pentru tine sunt locatia (zona Unirii in blocul Zepter), atmosfera calda si placuta sufletului tau, o diagnosticare corecta a problemelor tale privind grasimea/celulita, internet wireless. Iti oferim terapii personalizate dedicate necesitatilor tale, plus programe speciale pentru proaspete mamici care vor sa ajunga la o forma de invidiat, pentru barbatii care doresc sa scape de zonele inestetice intr-un mod rapid si sigur....totul ca fiecare prieten(a) care trece pragul salonului nostru sa fie mai mult decat multumit(a).
Silk day Spa are o gama completa de terapii pentru tratamente faciale pornind de la lifting facial, ultrasunete cu crema colagen continuand cu microdermabraziune si sfarsind cu dermoporatie sau mezoterapie virtuala (fara ace) unde se folosesc seruri concentrate cu colagen, elastina, AHA, vitamine etc.
Punctele forte in tratamentele corporale de la Silk day Spa sunt radiofrecventa, cavitatia, masajul transdermic care se completeaza perfect cu electrostimulare, impachetari cu alge marine, paprika, guarana, ceai verde etc., infrarosii, ultrasunete, vacuum.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
465 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electrsotimulare - radiofrecventa - vacuum

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DIACRIS SLIM SRL

Oferta firmei SC Diacris Slim SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC DIACRIS SLIM SRL ESTE INSCRISA IN