Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Oferta firmei Gemini Natromind de produse de igiena profesionala in industria alimentara acopera toate aplicatiile de igiena intalnite in ramurile industriei alimentare (industria carnii si a prelucrarii pestelui, industria de panificatie si patiserie, industria prelucrarii laptelui si a produselor din lapte, industria bauturilor alcoolice si nealcoolice, etc).
Produsele de igiena propuse de Gemini Natromind inglobeaza cele mai noi tehnologii privitoare la producerea detergentilor si dezinfectantilor si se supun reglementarilor in vigoare ale Uniunii Europene privitoare la impactul asupra mediului inconjurator.

Paleta de produse de igiena profesionala in industria alimentara oferite este compusa din detergenti alcalini, detergenti alcalini cu efect dezinfectant, detergenti acizi, dezinfectanti, aditivi de soda pentru spalarile alcaline, aditivi pentru eliminarea depunerilor de piatra in diferite aplicatii in industria bauturilor alcoolice si nealcoolice, produse pentru igiena personala, etc.

Oferta de produse profesionale de igiena pentru industria alimentara este completata de posibilitatea proiectarii, montarii si asigurarii service-ului garantie si post garantie pentru echipamentele specifice de dozare a acestor chimicale (de exemplu: sisteme automate de dozare aditivi, instalatii de spalare cu spuma sau echipamente de spumare). Ofertarea produselor se face dupa o analiza a necesitatilor clientului astfel incat reprezentatii firmei Gemini Natromind sa va propuna cea mai buna solutie pentru a rezolva problema intalnita sau pentru a imbunatati calitatea procesului de igiena existent.

Experienta firmei noastre in productia de detergenti, pregatirea reprezentantilor Gemini Natromind, dublate de o oferta bazata pe un raport optim calitate-pret constituie propunerea pentru aplicatiile de igiena facuta de Gemini Natromind fabricilor apartinand industriei alimentare din Romania.

Gemini Natromind vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra in materie de igiena pentru industria alimentara si va propune un pachet de produse, echipamente, lucrifianti, materiale auxiliare si servicii ce acopera aplicatii intalnite in industria prelucrarii carnii, industria prelucarii pestelui, industria laptelui, industria prelucrarii produsselor din lapte, industria imbutelierii bauturilor, Industria de panificatie si HoReCa.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
754 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Igiena profesionala in industria alimentara - detergenti dezinfectanti industria alimentara - echipamente lubrifianti materiale auxiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GEMINI NATROMIND SRL

Oferta firmei SC Gemini Natromind SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC GEMINI NATROMIND SRL ESTE INSCRISA IN