Inscrie firma »

C*********************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C*********************************************

CN Posta Romana SA este operatorul national din domeniul serviciilor postale si se afla in proprietatea statului roman, reprezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.
Posta Romana isi desfasoara activitatea in domeniul comunicatiilor postale, obiectul principal de activitate fiind administrarea, dezvoltarea, exploatarea serviciilor de posta si colaborarea cu organizatii similare straine in realizarea acestor servicii pe plan international, in conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 31/2002 aprobata prin Legea nr. 642/2002 privind serviciile postale si a licentelor ori autorizatiilor acordate.
C N Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale, furnizor unic de serviciu universal in orice punct de pe teritoriul Romaniei, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor si la standarde ridicate de calitate.


Scop, misiune, valori si principii


SCOP

Scopul nostru este acela de a oferi servicii performante in orice moment: de la simpla expediere a unei scrisori, pana la furnizarea unor servicii moderne, bazate pe cele mai noi tehnologii.



MISIUNE

Suntem alaturi de oameni de peste 150 de ani si construim legaturi intre ei, indiferent de locul in care acestia traiesc, lucreaza sau spre care calatoresc.



VALORI
Valori fundamentale:

Incredere
Traditie
Siguranta
Performanta

Valori de reprezentare:

Acoperire nationala
Diversitatea serviciilor

PRINCIPIILE care ne ghideaza activitatea:

Integritate: actionam in spiritul integritatii si onestitatii in tot ceea ce facem si respectam promisiunile facute catre noi insine si catre clientii nostri.

Experienta: prin experienta actiunilor trecute invatam sa ne cunoastem mai bine; activitatea noastra ne recomanda ca o companie de incredere si intotdeauna aproape de clienti.

Respect: respectul pentru clienti, colegi, parteneri, legislatie si mediu inconjurator reprezinta temeiul dezvoltarii noastre.

Promptitudine: suntem mereu preocupati sa devenim eficienti, rapizi si punctuali.

Rezultate: calitatea serviciilor noastre este garantata prin cele peste 7000 de puncte de acces si peste 35000 de salariati postali.
PREZENTARE C*********************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
C*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Firme curierat

ULTIMELE PRODUSE ALE C.N. POSTA ROMANA S.A. SUCURSALA POSTA RAPIDA.

Oferta firmei C.N. Posta Romana S.A. Sucursala Posta Rapida. nu contine nici un produs sau serviciu
C.N. POSTA ROMANA S.A. SUCURSALA POSTA RAPIDA. ESTE INSCRISA IN